Servetter Med Tryck

Duka upp med riktigt schyssta servetter med roliga och snygga tryck! Vi har ett otroligt stort utbud med alla möjliga olika färger, citat och bilder – allt för att du ska hitta servetterna som passar bäst för tillfället. Genom att lägga lite extra kärlek på att dekorera skapar du goda förutsättningar för en riktig succékväll med nöjda gäster eller tacksamma födelsedagsbarn.

Oavsett om det gäller nyårsafton, julfirandet, födelsedagar, midsommar eller kräftskivan har vi helt rätt servetter för ändamålet. Sen behöver det förstås inte vara något speciellt som firas, vi har servetter även för de enklare middagsbjudningarna eller spontana sammankomsterna. Här finns finska flaggan, enhörningar, cirkustryck och ankare representerade vilket tyder på hur otroligt brett sortimentet faktiskt är!

Beställ dina servetter med tryck från Partykungen och ställ till med ett stort kalas redan i helgen! Här finns tillbehören och dekorationerna som kan göra skillnaden för att få till en fulländad och minnesvärd kväll!
Läs mer