Smällare

Smatter, smatter, poff – kaboom! Saker som smäller är alltid lika kul, åtminstone om man gillar practical jokes. Och det gör vi här på Partykungen! Så givetvis har vi laddat partyartilleriet med mängder av skojiga smällare i alla möjliga former och storlekar. Från knallsnören och klassiska smällkarameller till smattrande små knallpärlor och häftiga jumbomodeller som smäller megahögt. Jupp, de är även försedda med bullervarning!

Här hittar du även kompletta fyrverkerikit fulladdade med allt från smällare, knallsnören och partypoppers till konfettikanoner och tomtebloss. En härlig mix av smatter, pang och sprak som funkar både till fest och vardagshyss. Vårt sprängfyllda sortiment av smällare är ett pyrotekniskt paradis för alla obotliga pranksters som älskar att skrämma slag på vänner, familj och grannar. Men använd sunt förnuft även när du är på bushumör och tänk på hur, var och mot vem du nyttjar smällarna.

Smällare ska givetvis aldrig kastas direkt på människor eller djur, men det är vi bombsäkra på att du förstår utan att vi behöver ta till en massa pekpinnar och fjantiga diagram, eller hur? Kanon, då är det bara att gå loss med smällarna. Klicka hem dina knallfavoriter till pangpris här på Partykungen redan idag – vi levererar i raketfart!
Läs mer