Till toppen
Visa större bild

Sockerdekorationer Fotbollar

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 17767,857142857
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

När man som förälder har ett barn som fyller säg 10 år gammal, då är det ens plikt att baka en fotbollstårta! Du kan ju göra tårtan vit/svart själv, men vi skulle föredra att använda sockerdekorationer i form av fotbollar! Då behöver du inte jobba så hårt, men barnen blir samtidigt väldigt nöjda.

Sockerdekorationer Fotbollar levereras som ett 6-pack ätbara små fotbollar att sätta fast på tårtan eller bakelsen. Varje fotboll mäter cirka 2,8 cm stor och i ett paket medföljer sex stycken bollar.

Levereras i pack om 6 stycken och ett pack innehåller 22 gram.

Ingredienser: Florsocker, vatten, förtjockningsmedel (E466). Smakämne, färgämne: (E172). Kan innehålla spår av JORDNÖTTER. Förvaras torrt och svalt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen65707 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle