Solglasögon

Snygga solglasögon kan vara den där oväntade attiraljen som hjälper dig att få feeling och en snygg look på partyt. Hippa solglasögon blir helt enkelt pricken över i:et när du vill göra ett statement med rätt stil eller bara visa din personlighet. Med speciella solglasögon kommer du att se världen i ett nytt ljus. Om du är ute efter den tuffa looken hittar du coola pilotglasögon som ger dig en speciell pondus, medan glajjor prydda med drinkar passar festprissen som älskar uppmärksamhet.

Satsa på att köpa solglasögon om du vill pryda ansiktet med en klassiskt attiralj samtidigt som du skyddar ögonen från skadliga UV-strålar. Visste du att stumfilmens stjärnor i början av 1900-talet använde solglasögon på grund av de starka studiolamporna?

Pilotglasögon är en klassiker som aldrig tycks gå ur tiden och modellen är idag populärare än någonsin. Den karaktäristiska droppformen på glasen kommer av att de från början var tänkta att bäras under flygaressens skyddsglasögon. Runda solglasögon ger dig en helt annan, men lika oslagbar look. Bär du coola solglasögon med spegelglas kan du dessutom titta på vem eller vad du vill utan att någon kan se vad du vilar ögonen på.

Länge stod utvecklingen mer eller mindre stilla när det gäller solglasögon. De klassiska modellerna som funnits i årtionden stod fortfarande högt i kurs. Men för några år sedan tog utvecklingen ett stort språng och det kom modeller med inbyggd belysning och andra praktiska, snygga och roliga funktioner. Snygga solglasögon med LED-belysning syns på långt håll och kan ge din outfit ett high tech-inspirerat lyft som verkligen får andra att lyfta på ögonbrynen. Om du köper dina solglasögon online från Partykungen hittar du alltid de senaste, roligaste och mest tekniskt avancerade modellerna. Självklart har vi tokiga solglasögon för både dam, herr och barn i vårt sortiment.

Solglasögon inspirerade av en viss stil eller en historisk epok kan vara som gjorda för en temafest eller en maskerad. I det läget är det ofta solglasögonen som är detaljen som gör att man träffar mitt i prick med hela kostymen. 50-tals solglajjer är till exempel lika karaktäristiska som en flottig backslick. Det är inte bara det att du kan fixa din egen fest-look med ett par balla solglasögon. Du kan också använda solglasögon som en kul attiralj när du planerar en fest och vill överraska gästerna. Hos oss hittar du tokiga solglasögon till svensexan eller möhippan och storpack med billiga solglasögon som kan delas ut till gäster inför någon särskild aktivitet.

Vi bangar inte för det mest extrema varianterna som passar vid speciella tillfällen men vi har också billiga solglasögon för dig som är ute efter något som är elegant, snarare än något skojigt eller extravagant. Solglasögon passar dessutom till allt från slitna jeans och en t-shirt till mörk kostym eller “den lilla svarta”. Vad du än har för stil, hittar du solglasögon som passar till den hos oss!

Solglasögon kan behöva torkas av, helst med en särskild våtservett som är avsedd för ändamålet. De löser upp fingeravtryck och fettfläckar. Vanligtvis kan solglasögon tvättas under rinnande vatten men försök att undvika att putsa dem med ett klädesplagg eller något annat som kan ha samlat på sig smut som riskerar att repa dina solglasögon.

Det är inte optimalt att behöva gå och köpa solglasögon när du verkligen behöver dem. Se till att vara väl förberedd istället och beställ ett par solglasögon från Partykungen redan idag så att du har dem hemma när det behövs.
Läs mer