Speltillbehör

Saknar du delar till ditt favoritspel, är något kaputt eller har ni kastat bort alla Beer Pong-bollar i festyran? Ingen fara! Partykungen har tonvis av speltillbehör, ersättningsprylar och kul komplement till de flesta typer av spel. Här hittar du tärningar, pokerdukar, kortlekar, kortblandare, spelmarker, pokerset, extra Lip Twisters, reservdelar till Klask, resultatblock, Beer Pong-prylar och mycket mer.

För att kunna spela Beer Pong behövs inte bara litervis med öl, det krävs även piffiga ölmuggar och ett gäng bollar att kasta däri. Här hittar du både partymuggar och pingpongbollar i roliga varianter, bland annat med gulliga emojiansikten på. Vi har även proffsiga Beer Pong-bord, snitsiga Beer Pong-förkläden och Beer Bong-öltrattar för den som vill köra överkurs.

Bland våra speltillbehör finns också finurliga bröllopsspel för barn som behöver sysselsättas medan de vuxna pysslar med annat framför altaret och smarta fiskespön med klädnypa – ett måste till fiskdammen på barnkalaset!

Vi har även specialtärningar för Netflix-val, drinkspel, förspel och Kama Sutra med helt andra symboler än de trista gamla prickarna. Och fusktärningar som alltid landar på sex hur du än slår – ett oumbärligt speltillbehör för alla dåliga förlorare!

Kolla in hela utbudet av sällskapsspel här på Partykungen, komplettera med lämpliga speltillbehör och beställ hela kalaset snabbt och smidigt online!
Läs mer