Spiderman Kalas

Peter Parker är ingen vanlig kille, han är nämligen också Spindelmannen. Men hur kommer det sig egentligen att just Peter Parker förvandlades till Spindelmannen? Jo, när Parker var liten blev han biten av en radioaktiv spindel. Detta gav honom alldeles speciella förmågor. Han kan klättra på väggar, och han är både stark och smidig. Parker har till och med en särskild förmåga som varnar honom när fara eller skurkar närmar sig. Och just den förmågan är inte så dum att ha, för i New York där Spindelmannen ofta håller till finns många skurkar att besegra.

Eftersom Spindelmannen inte är någon vanlig kille är hans födelsedagskalas inte heller något vanlig kalas. När Spindelmannen bjuder in till kalas kan alla gäster förvänta sig en stor och häftig fest. Tur att Partykungen finns, en av våra superförmågor är nämligen att erbjuda riktigt coola festartiklar till Spindelmannen-kalas.

Vi börjar med festdekorationerna. Spindelmannens dräkt är röd och blå med svarta detaljer. Satsa alltså på dekorationer i rött och blått. Och så lite svart om du vill! Här finns bland annat röda och blåa ballonger, girlanger, ballongtyngder och konfetti. Självklart finns det också dekorationer med Spindelmannen på. Vad sägs om en folieballong med Spindelmannen på till exempel? För att kunna duka upp ett superhjältebord kan du komplettera beställningen med pappersmuggar, papperstallrikar och servetter med Spindelmannen på. Det finns till och med coola dukar och tårtljus som är inspirerade av Spindelmannen.

På ett Spindelmannen-kalas måste man ju så klart också klä ut sig till Spindelmannen. Här finns många coola Spindelmannen-dräkter. Du kan också köpa en Spindelmannen-mask och handskar i matchande färger. Be gärna dina kalasgäster att också komma utklädda. Är det någon som gillar en annan superhjälte, kanske Stålmannen, Wonder Woman eller Batman, så kan de klä ut sig till dessa hjältar i stället.

Vi har så klart också förslag på några roliga lekar till kalaset. Börja gärna med en hinderbana à la Spindelmannen. Låt dina gäster springa, klättra, balansera och krypa genom en hinderbana. När alla är trötta kan det vara skönt att pyssla en liten stund. Ni kan till exempel rita teckningar med Spindelmannen eller skapa egna ansiktsmasker. En skattjakt hör också till på kalas. Skapa ledtrådar som leder fram till en skatt. Ledtrådarna får gärna vara inspirerade av Spindelmannen. Vad heter Spindelmannen på riktigt? Vilket djur bet Spindelmannen när han var liten? Vad heter Spindelmannens värsta fiende? Skatten kan till exempel vara kalaspåsar som pryds av Spindelmannen. Självklart måste du fylla påsarna med massor av godis! Innan alla gäster går hem kan ni kolla på en Spindelmannen-film.

Välkommen nu att beställa allt du behöver till ditt Spindelmannen-kalas. Du lägger valda produkter i din varukorg och sedan klickar du hem dem snabbt och smidigt online. Helt enkelt superprodukter till superpris för ett superkalas!
Läs mer