Sport

Gör slut på rastlösheten! Ju mer tid vi tillbringar hemma desto mer lekfulla och sportiga prylar behöver vi. Här hittar du utrustningen som sätter fart på tillvaron och uppmuntrar till rörelse och tävlingar tillsammans med vänner och familj. Utöva sporter som annars kräver mycket plats på en minimal yta. Våra skrivbordsspel i form av bowling och biljard kan du snabbt och enkelt rigga upp på bordet när du vill ha riktigt roligt!

Vi har mängder av produkter för dig som älskar sport, men också för dig som sällan kommer till skott med att ta dig till sporthallen. Hos Partykungen hittar du festliga varianter av alla möjliga spel för att du ska kunna utforma en spännande turnering så fort lusten kallar. Små hockeyklubbor i plast, brännbollsset, emojipingisbollar och världens minsta bordtennis är bara några exempel på smarta och roliga spel som du kan hitta hos oss!

Du behöver inte ta dig längre än upp från soffan för att utöva sporter. Och om du hellre stannar i soffan kan du införskaffa supporterhandskar och en popcornmaskin för att avnjuta spänningen i sann hejarklacksanda. Andra sidan är ni klara? Jajamensan, fattas bara!
Läs mer