Sportdräkter

Fantiserar du om att vinna VM i tennis, spela baseboll på de stora amerikanska arenorna eller bli nästa, stora boxningslegend? På halloween och andra maskeradfester får du ett ypperligt tillfälle att klä dig som det proffs du alltid drömt om att vara! Partykungen erbjuder ett generöst utbud av sportdräkter som vänder sig till dig som vill se realistisk ut, men också läskiga dräkter med sporttema för halloween. Vi har givetvis även sportdräkter för dig som inte tar dig själv på särskilt stort allvar och gärna vill bjuda på många skratt under temafesten!

Det glada, härliga 80-talet – what a time to be alive! På 80-talet kunde du gå runt i mjuka, sköna träningsoveraller var du än befann dig och ändå få imponerade blickar från omgivningen. Att gå klädd i färgglada sportoveraller var det hetaste som fanns, gärna med flashiga neonfärger och en bergsprängare på axeln. Nu har du chansen att resa i tiden och göra entré på festen som den hetaste snubben eller bruden från årtiondet då pudelpermanent, Date-parfymer och Flygande Jacob var livet. Partykungen erbjuder en mängd färgglada joggingdressar och träningsoveraller i klassisk 80-talsstil. Här finner du även dräkter som förvandlar dig till en aerobicsinstruktör i trikåer, en retro skidåkare, tennisspelare eller en cool träningsentusiast med pantermönstrad jacka och kortkorta shorts.

Om du är sugen på att inspireras av det amerikanska sportmodet när du klär ut dig har vi massor av roliga alternativ! För dig som drömmer om en karriär som basebollspelare erbjuder vi en klassisk, svartvitrandig dräkt med baseboll-emblem på bröstet. Om du istället föredrar basket kan du hitta flera olika NBA-dräkter, och för dig som har mer av en cheerleader-personlighet erbjuder vi dräkter för både herr, dam och barn. Gillar du cheerleader-konceptet men är bjuden på en halloweenfest där läskiga kostymer är ett krav? No problemo, vi har såklart dräkter som ger dig den perfekta zombie-cheerleader-looken.

Älskar du att balla ur och dyker alltid upp på maskeradfesterna med den galnaste kostymen av alla? Vi förstår att en maskeradfest med sporttema kan kännas lite oinspirerande i så fall, men oroa dig inte! Vi utlovade sportdräkter för dig som inte tar dig själv på särskilt stort allvar, och det är klart att vi står fast vid detta. Vad sägs om en galen sumobrottardräkt? Rund kroppsbyggnad, svarta string-byxor, hela paketet! Eller varför inte dyka upp som en stor fotboll eller darttavla? Ett annat alternativ som definitivt kommer bjuda på flera skratt är en skidåkardräkt med två uppstoppade fejkben som skapar illusionen av att du sitter på skidåkarens axlar.

Oavsett vilken sportinspirerad look du strävar efter på kan vi garantera att du hittar en dräkt som passar dina önskemål hos oss. Smaken är som baken när det gäller maskeradkläder, och just därför har Partykungen ett brett och galet utbud för att tillgodose alla personligheter. En maskerad med sporttema behöver ju allt från professionella spelare till sportzombies, levande fotbollar och roliga sumobrottare för att bli fulländad!
Läs mer
89 träffar