Squid Game

Det finns nog inte någon som har missat den koreanska kultserien Squid Game. Den handlar om människor som av olika anledningar misslyckats med sina liv och de har en sak gemensamt – de är alla totalt utblottade. Plötsligt får de en mystisk inbjudan. De ska tävla i traditionella barnlekar och den som vinner får massor av pengar. Och visst kan man förstå att priset lockar? Vem skulle inte vilja ha några miljoner på bankkontot? Och det låter ju inte så farligt heller att tävla i några gamla barnlekar men den lilla, lilla haken är att det är en tävling med livet som insats. Så vad händer då i Squid Game? Jo, deltagarna låses in och för att vinna måste de klara ett antal utmaningar men de måste också vinna över alla andra som är med i tävlingen. Och, som sagt, förlora finns inte på kartan. En förlust betyder ett liv mindre. Det är ett psykologiskt spel som är superladdat, hjärtskärande och riktigt, riktigt otäckt. I Squid Game får man bland annat följa en karaktär som heter Gi-Hun. Han är spelmissbrukare som försummat både sin gamla mamma och sin lilla dotter. Parallellt med de blodiga lekarna får man också följa en detektiv som försöker avslöja Squid Game.

Är man med i leken får man leken tåla, brukar man säga, och så är det verkligen med Squid Game. Men hur skulle de som ställer upp i tävlingen i tron om att det var några simpla barnlekar kunna ana att det skulle bli en tävling på liv och död. Vill du prova Squid Game och då menar vi inte på riktigt, det är alldeles för läskigt, utan mer på ett roligt maskeradsätt hittar du flera olika maskeraddräkter med Squid Game-tema här hos oss på Partykungen. Deltagarna, alltså de som ska tävla i barnlekarna, i Squid Game bär gröna overaller med sitt nummer på. De brutala lek- och spelledarna bär rosa overaller med svarta masker med en triangel på. Vem vill du vara? En deltagare som kämpar för sitt liv eller en vakt eller ledare som styr och ställer? Det finns också olika ansiktsmasker och en riktigt kuslig docka från Squid Game att välja mellan. Du kan också beställa inbjudningskort med Squid Game-tema. Perfekt att skicka ut när du ska bjuda in dina kompisar på en Squid Game-maskerad. Du kan också använda korten som coola visitkort.

Är du redo för en nerv- och stressfylld maskerad eller halloweenkalas med Squid Game-tema? Bjud dina kompisar på en maskerad som de aldrig kommer att glömma – en maskerad med Squid Game-tema. Välkommen att beställa maskeraddräkter och accessoarer på Partykungen. Vi erbjuder ett häftigt sortiment, bra priser och snabba leveranser. Men kom ihåg, detta är verkligen inget för den som är lättskrämd.
Läs mer