Till toppen
Visa hela beskrivningen

Star Wars-Dräkter

Den första Star Wars-filmen kom redan på 1970-talet och ända sedan dess har det varit populärt att klä ut sig till de omtyckta karaktärerna. Vem är din favorit? Modiga Leia, tuffa Han Solo eller hjälten Luke Skywalker? Eller lockas du av den mörka sidan och vill ikläda dig rollen som den fruktande Darth Vader? Oavsett vilken karaktär som just du älskar har vi kostymen för dig, ofta komplett med peruk, huvudbonad, mask och sminkning. Var noga med att kontrollera vad som ingår i paketet och vad som behövs köpas separat.

Star Wars är ett koncept som fortsätter att vara populärt år efter år, decennium efter decennium. Vi kan inte säga exakt varför, men vi älskar de ikoniska karaktärerna och den spännande storyn, och vi fortsätter gärna att njuta av Chewbacca och hans vänner i nya berättelser och filmer.

Väljer man att satsa på en Star Wars-dräkt finns dessutom alla möjligheter att involvera familj och sina vänner i det roliga – tematisera en fest, filmkväll eller varför inte Halloween efter Star Wars där alla är utklädda till just sin favorit.

Filter

Visar 71 produkter
castle