vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter Star Wars-Dräkter

Star Wars-Dräkter

Bejaka din inre Jedi-krigare eller stormsoldat och kasta dig in i en äventyrlig galax där rymdimperiets öde står på spel! Star Wars-filmerna har varit populära sedan 1970-talet, då den första filmen kom. Idag är detta ett av de absolut största fenomenen inom populärkulturen och intresset för att klä ut sig i Star Wars-dräkter är större än aldrig förr. Vi på Partykungen har tagit in ett stort sortiment av Star Wars-dräkter för att du inte ska behöva se dig om i stjärnorna efter en himmelsk mundering.

Har du en särskild känsla för en speciell karaktär i någon av serierna eller filmerna i Star Wars universum? Vi har Star Wars-dräkter som hjälper dig att leva dig in i rollen som alla de mest kända figurerna. Från ärkeskurken Darth Vader till hjältar som prinsessan Leia och Luke Skywalker. Vi har de officiella och licensierade Star Wars-dräkterna. Mer seriöst än så kan det knappast bli för dig som diggar stämningen i detta mäktiga rymdepos.

Star Wars är ett kul tema för ett barnkalas och vi på Partykungen har precis allt du behöver för att få igång den rätta stämningen. Förutom Star Wars-dräkter har vi en massa prylar du kan använda till dekoren för kalaset och roliga saker som kan användas under olika aktiviteter med Star Wars-tema. Räkna med att i princip alla barn och ungdomar i en viss ålder har koll på sin Star Wars. Och de flesta vuxna också för den delen! Star Wars-dräkter hör inte bara hemma på barnkalas utan vi har även storlekar för vuxna maskeradfirare och andra lekfulla rymdfantaster.

Vilken av huvudpersonerna du än lockas av är chansen mycket stor att vi har Star Wars-dräkter för just dig. Ofta med peruk och alla andra tillbehör du behöver för att ikläda dig rollen fullt ut. Klicka på produktbeskrivningen så ser du vilka delar våra Star Wars-dräkter består av och vad vi rekommenderar för tillbehör. Tänk på att Star Wars-dräkter kan vara riktigt bra presenter. Om du verkligen vill skämma bort någon rekommenderar vi våra lyxdräkter. De har ett lite högre pris men är verkligen värda varje krona.

Vem har sagt att Star Wars-dräkter än något man bara luftar när det är dags för maskerad eller temafest? Det var i alla fall inte vi på Partykungen! Våra Star Wars-dräkter är perfekta för er som vill komma i stämning lite extra inför ett filmmaraton med Star Wars-tema. Eller för barn som helt enkelt är leksugna och inspirerade av rymden. Kläderna är gjorda för att hålla och inga slit och släng prylar.

Förutom själva dräkterna har vi på Partykungen bullat upp med en hel del annat inför Star Wars-festen. Vi har det rätta sminket, lasersvärd och masker för alla som är noga med sin utstyrsel eller bara vill gå all in på det här med Star Wars!

Star Wars-filmerna är fulla av djur som kan vara både gulliga, arga, listiga och dumma. De små Ewok-björnarna är ett exempel. Den lurvige Chewbacca med det gutturala uttryckssättet är ett annat. Med tanke på detta faller det sig ganska naturligt att vi på Partykungen även har Star Wars-dräkter gjorda för hundar! Alla ska med när det är Star Wars-party på G!

Vi har verkligen lyckats pressa priserna på Star Wars-dräkter. Kolla in utbudet och klicka hem din egen favoritmundering eller den perfekta Star Wars-presenten till ett fan av detta tidlösa äventyr.
Läs mer