Hem
Bartillbehör Kök & Matsal Stekkärl, Kastruller & Grytor

Stekkärl, Kastruller & Grytor

Kan man verkligen köpa stekkärl på Partykungen? Är inköpschefen full som en kastrull eller vad är det fråga om? Nejdå, du har kommit rätt. Vi anser att stekkärl är en rolig pryl som passar in i vårt partysortiment. Det är inte vilka stekkärl som helst utan kastruller och pannor som hjälper dig som inte bara vill laga god utan även rolig mat! Nu talar vi alltså inte om stekpannor i latex som du kan panga någon i huvudet med på skämt, även om sådant också är kul! Här hittar du riktiga stekkärl som du kan använda när du har gäster eller bara vill brassa en måltid som har det lilla extra.

Vi erkänner att vi gjorde en chansning när vi införde stekkärl som produktkategori. Men det har blivit en succé. Gör som många av våra kunder och laga roligare mat med våra unika stekkärl.

Om du fyller stekkärl med mat som har en fast och sammanhängande konsistens så kan du göra en snygg servering. Runda stekkärl ger till exempel perfekt runda omeletter. Hos kan du hitta stekpannor med en annan form och överraska din partner med till exempel hjärtformade ägg, hamburgare eller pannkakor på Alla hjärtans dag! Våra stekkärl av den här typen har non-stick beläggning för att maten inte ska fastna så där tråkigt som den kan göra även i väldigt dyra stekkärl och pannor. Det gör det effektivt att laga mat och du kan svänga ihop många rätter och portioner inför en bjudning.

Det blir lätt ett jäkla snobberi kring det här med mat och köksprylar. Men egentligen är ju kastruller och stekkärl rätt enkla redskap. Vi på Partykungen påstår att du inte vinner så mycket på att skaffa en matlagningspryl som kostar tio gånger så mycket och har samma användningsområde som dem vi säljer. Satsa på bättre råvaror istället och köp stekkärl som är både roliga och billiga. Sen slipper du all pretentiös uppståndelse kring en gjutjärnspanna som kanske inte oljats och bränts in enligt konstens alla regler.

Du kan också visa din uppskattning genom att ge bort ett udda stekkärl. Det är ofta en lika oväntad som uppskattad gåva som dessutom nästan garanterat kommer att komma till användning.

Stekkärl är en typ av produkt som det passar utmärkt att köpa online. Våra bilder ljuger inte och när du klickat på en produkt får du upp information om stekkärlens diameter och annat du behöver veta. Att du har känt och klämt på en panna i butiken ger dig inte så mycket mer information om hur den är att laga mat med, om du inte råkar vara väldigt erfaren när det handlar om matlagning av den fina skolan. För oss glada amatörkockar är det både billigt och tidsbesparande att köpa kastruller online!

Nu har du chansen att beställa hem billiga och lättskötta kastruller och stekpannor online. Vi är kända för våra snabba leveranser. Perfekt om du är hungrig redan nu!
Läs mer