Till toppen
Visa större bild

Strumpbyxor Spelkort Deluxe

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 315
selected_index: 0
129 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Lägg alla korten på bordet och kom till festen utklädd som hela kortleken själv. På dessa strumpbyxor får du både hjärter, klöver, spader och ruter. Strumpbyxorna kan göra succé på en maskerad med exempelvis casinotema, eller om du vill försöka klä ut dig till otur inför halloweenfesten. Lägger du dina kort rätt så får du kanske den vinnande utstyrseln.

Dessa Strumpbyxor Spelkort Deluxe är riktigt tuffa och annorlunda. De kommer i en ljus färg och dekoreras av alla ikonerna; klöver, spader, hjärter och ruter.

Kommer i en one-size.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Lotta för 2 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39539 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle