SunTrip

Visst minns du den klassiska svenska komedin Sällskapsresan med Lasse Åberg i huvudrollen och bakom regin? Den har faktiskt blivit något av en kultfilm och det kanske inte är så konstigt. Finns det något mer svenskt än att åka på charterresa till något varmt land runt Medelhavet? Sällskapsresan handlar om den något bortkomne mannen Stig-Helmer som ska resa utomlands för första gången till den fiktiva orten Nueva Estocolmo (Nya Stockholm) på Kanarieöarna, och på resan lär han känna den norske jetsetaren Ole Bramserud. Redan på flyget finns en klassisk scen när Stig-Helmer försöker fylla på sitt glas med apelsinjuice genom att trycka på en av knapparna i taket ovanför flygstolen. Det fungerar inte så bra! Väl framme på hotellet bjuds alla gäster in till en välkomstträff av arrangörerna SunTrip. Och som du nu börjar förstå så börjar vi närma oss anledningen till att vi just har berättat om filmen Sällskapsresan. Här på Partykungen kan du nämligen beställa riktigt coola SunTrip-produkter.

Vad sägs om en tygkasse med den gula och röda SunTrip-loggan på till exempel? Lika snygg hemma när du ska gå och handla mjölk i affären som på semesterresan att förvara solkräm och en solhatt i. Och på tal om solhattar – självklart finns det också en solhatt med SunTrip-loggan på! Trendig, snygg och skyddar perfekt mot solen på badstranden i sommar! Om du inte är sugen på en tygkasse eller en solhatt så kanske en t-shirt, en magväska, ett linne eller en mugg kan passa bättre? Den snygga SunTrip-loggan finns naturligtvis på alla dessa produkter.

För att introducera våra andra produkter från varumärket SunTrip måste vi presentera två nya karaktärer från Sällskapsresan. Du minns alldeles säkert Berra spelad av Sven Melander och Robban spelad av Weiron Holmberg. Deras mål med resan är att hitta Pepes Bodega som, enligt ryktet, säljer åttioprocentig rom i vinflaskor. Känner du igen citatet "Man var nykter i morse, men nu börjar det ordna upp sig" så är det hämtat från Sällskapsresan, liksom en t-shirt som det står "Ikväll får 107 svenskar gonorré" på. Här på Partykungen kan du köpa snygga t-shirts med dessa citat. En självklar tröja till sommarens bad- och soläventyr och en kul tröja att ha på sig på ett kalas eller en maskerad.

Är du redo att beställa en SunTrip-produkt? Vi tänkte nog det! Här på Partykungen beställer du enkelt och smidigt online till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Beställ redan idag så är du redo till festen eller semesterresan. Och du, du glömmer väl inte de fyra p:na om du ska ut och resa? Pass, pesetas, p-piller, piljetter. Och så prit förstås! Japp, den där filmen Sällskapsresan har lärt oss många bra saker!
Läs mer