vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter Superhjältedräkter

Superhjälte-dräkter

Väck dina superförmågor till liv med superhjältedräkter! Superhjältedräkter… det är nog en smal subgenre inom maskeraddräkter, det kan inte finnas så många, tänker du kanske. Faktum är dock vi har ett enormt utbud av superhjältedräkter. Här hittar du allt från ganska obskyra kostymer för den som snöat in på någon halvt okänd eller ökänd superskurk eller superhjälte till många varianter av de mest kända kostymerna. Om du, eller någon du känner, identifierar sig med till exempel Stålmannen, Wonder Woman, Batman eller Batgirl kan du välja mellan flera superhjältedräkter i olika prisklasser. Perfekt för maskeraden, temafesten, halloween eller bara en galen kväll på stan.

Superhjältar är heta just nu! De första superhjältarna såg dagens ljus i form av seriefigurer på 1940-talet. Idag är de populärare än någonsin tack vare alla de filmer som gjorts baserade på klassiska Marvel-hjältar i stiliga superhjältedräkter. Delta i den enorma superhjälte-revival som råder nu och köp superhjältedräkter online. För många superhjältar sitter kraften just i dräkten! Det kommer du också att uppleva när du dragit på dig någon av våra superhjältedräkter och ställer dig framför spegeln.

De flesta superhjältar ingår i olika team, som Justice Leauge, X-men, Avengers eller Fantastic Four. Fattar du vart vi vill komma? Klä ut dig med polarna eller familjen! Superhjältedräkter är perfekta om ni är ett kompisgäng som vill hitta på något kul och klä ut er på ett sätt som visar att ni hör ihop. Varför inte på en svensexa eller en möhippa eller bara en dag på Liseberg eller Gröna Lund? Superhjältedräkter passar också exhibitionistiska familjer som vill härja runt i något roligare än samma träningsoverall på campingplatsen.

Superhjältar är alltid populära och går inte ur tiden på samma sätt som andra populära karaktärer kan göra. För barn är utklädningskläder den perfekta leksaken. Superhjältedräkter hjälper fantasin på traven och ofta är ju superhjältarna dessutom goda förebilder. Superhjältedräkter kommer också väl till pass om du vill anordna ett barnkalas med ett särskilt tema. Därmed inte sagt att superhjältedräkter bara är för barn. Även vuxna mår bra av att ikläda sig rollen som Wonder Woman eller Batman då och då. Varför inte anonymt på stan? Är det maskeraddräkter du är ute efter så är superhjältedräkter helt perfekta! Våra dräkter håller så hög kvalitet att de kan användas massor av gånger.

Många av våra superhjältedräkter är gjorda i ett töjbart material som innebär att det här med storlekar inte är lika kinkigt som när du köper vanliga kläder. Andra superhjältedräkter finns i flera storlekar, så att du kan få känna dig extra mäktig i en dräkt med grym passform. Observera att vi har barn- respektive vuxenstorlekar. Klicka gärna på beskrivningen så får du mer information om våra olika superhjältedräkter. Kom ihåg att ladda upp en kundbild när du klätt ut dig i någon av våra superhjältedräkter! Vi på Partykungen har inte bara ett gigantiskt sortiment av sköna och coola superhjältedräkter utan också riktigt låga priser. Gör dig redo att rädda världen och skicka din beställning till oss redan idag!
Läs mer