vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Flaggor Svenska Flaggor

Svenska flaggor

Hos oss hittar du många typer av svenska flaggor för alla tänkbara tillfällen och högtider. Det finns många allmänna flaggdagar i Sverige men vi flaggar naturligtvis också när vi vill fira något speciellt. Du kanske ska fira någon som tar studenten och vill överraska med en specialdesignad flagga på skolgården samt en blomsterbukett bunden med vackra band i svenska flaggans färger? Eller vill du kanske skapa lite extra stämning till den årliga midsommarfesten eller nationaldagen? Den svenska flaggan passar perfekt då vi vill fira något extra. Här kan vi erbjuda dig ett brett utbud av svenska flaggor i alla möjliga utföranden och storlekar. Den svenska flaggan är en klassiker vid firandet av olika högtider, men fungerar även utmärkt som trevlig dekoration eller prydnad till vardags.

Oavsett om det gäller midsommarfirande, kräftskiva eller födelsedagsfirande är det alltid roligt att lägga lite extra energi på att göra festlokalen så inbjudande som möjligt för sina gäster. Under vår och sommar kan man med väldigt enkla medel ge trädgården, uteplatsen eller balkongen ett extra lyft. Du kan till exempel plantera vackra blommor och dekorera ”uterummet” med prydnader såsom färggranna svenska flaggor och vimplar, vilket bidrar till den där extra festliga känslan. Vi har också flaggirlanger i olika storlekar och längder som man enkelt fäster i till exempel en dörröppning, på väggen eller varför inte utomhus.

Det är också mycket välkomnande att mötas av hemtrevliga fasadflaggor som fästs på utsidan av huset när du vill signalera att ni firar något speciellt. Fortsätt sedan gärna på samma tema och servera dina gäster drinkar med dekorativa cocktailflaggor i glasen och servetter med samma motiv till snittarna. Avrunda sedan med en stämningsfull sommardukning då du låter vackra och väldoftande blomster och eleganta svenska flaggor på träfot pryda middagsbordet. Dina gäster kommer definitivt inte att bli besvikna.

Vi är många som tycker om att gå på olika typer av sportevenemang när Sverige stolt visar upp delar av sin sport-elit. Det finns knappast heller något bättre exempel än just sportevenemang då svenska flaggor faktiskt utgör en så självklar och naturlig del av sammanhanget och används så pass flitigt. Att som publik på en sportarena stå med flaggan i hand och blicka ut över alla andra som också viftar med svenska flaggor bidrar till en känsla av samhörighet. Det är naturligtvis också ett fantastiskt sätt att supporta och stötta våra duktiga svenska idrottare genom att visa hur stolta vi är över deras sportsliga insatser.

Hos oss kan du välja och vraka mellan handflaggor i olika storlekar eller varför inte köpa en flagga i storlek XL som garanterat gör att du syns lite extra? Vi har också rymliga capes med svenska flaggan som motiv som gör att ingen kan undgå att se vilket lag du hejar på. En cape är väldigt enkel att sätta på sig och du har händer och armar fria för att kunna röra dig fritt och applådera.

För dig som tycker det känns otympligt att släpa runt på en flagga i handen har vi också flaggor med praktiskt teleskophandtag som gör att du enkelt skjuter in skaftet och kan få plats med flaggan i fickan för att sedan förlänga skaftet och veckla ut flaggan när det är dags att heja på just ditt favoritlag eller dina favoritidrottare!

Den svenska flaggan är en väldigt klassisk och fin inredningsdetalj. Den passar lika bra hemma som på sommarstället, på balkongen, uteplatsen eller varför inte på bilen eller båten? Duka upp för en frukost i solen och dekorera vackert med svenska bordsflaggor på träfot och njut av den gemytliga känslan av svensk sommar!
Läs mer