vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Tactic

Finska Tactic har försett både barn och vuxna med innovativ spelglädje i över 50 år. I den imponerande repertoaren återfinns klassiska sällskapsspel som Alias och Rappakalja – världens roligaste bluffspel som går ut på att pladdra så mycket nonsens man bara kan.

Hos Partykungen hittar du alla favoriter från Tactic, inklusive populära partyspel som Ska vi slå vad?, Vem är jag?, Fel är rätt och många fler. Utmana kompisarna i fingerfärdighet i Tactic Tower, fixa en spännande Skattjakt i trädgården eller hjälp AliBaba att packa sadelväskorna inför resan utan att den trilskande kamelen sparkar bakut. Antikrundan tar dig med på en spännande upptäcktsfärd bland anrika auktionsföremål. Buda och fynda – kanske lyckas du tjäna ihop en förmögenhet?

Vi har även kompletta pokerset, trollerilådor och samlingsboxar med klassiska kort- och tärningsspel, liksom gamla godingar som Bingo och Yatzy i flera varianter, såväl i normalstorlek för vinterkvällarna kring köksbordet som med tärningar i megaformat för semesterkul ute på gräsmattan. När det kommer till utomhusspel är Tactic-klassiker som Kubb och Mölkky säkra kort som gör midsommaraftnar, familjeutflykter och barnkalas ännu festligare. Vill ni inte kasta träpinnar är USA-inspirerade Classic Bean Bag Game ett alternativ som går ut på att pricka ett hål med en bönsäck.
Läs mer