Hem
Teman Tillverkare Talking Tables

Talking Tables

Bordsdekorationer, ballonger, girlanger, ljus, LED-slingor, konfetti, servetter, tallrikar, muggar, sugrör, bestick – Talking Tables har allt du kan önska för att fixa den ultimata festdukningen. På Partykungen kan du klicka hem både engångsartiklar, bordsdukar, tårtljus, snöglober, muffinsställ, konfettiballonger, honeycombs, masker, diadem och partyhattar från Talking Tables. Här hittar du även underhållande sällskapsspel och roliga fotoprops om ni vill föreviga knasigheterna.

I utbudet finns temaprodukter för allt från jul-, påsk- och födelsedagsfirande till fotbollsyra, möhippa, bröllop, dop och babyshower, däribland boho-inspirerade engångsserier, hjärtformade ljusslingor, skräddarsydda ballongkit och bedårande servetter i form av små bebiskläder. Vi har även guldglittriga bordslöpare och papperstallrikar med snirklig gulddekor som ser ut som äkta vara – perfekt om du vill duka i klassisk stil på nyårspartyt utan att riskera krossat porslin!

Idén till Talking Tables föddes vid ett köksbord i Skottland redan på 1980-talet och det dukade bordet har alltid stått i fokus som en plats för skratt och umgänge. Talking Tables eleganta engångsartiklar och unika dekorationer låter inte bara bordet tala, de sätter garanterat igång konversationen runt det. För vem förväntar sig att se en hel gräsmatta på middagsbordet eller en gullig grön gräskanin sittandes bredvid placeringskortet? Vill du gå all in på det gröna temat har vi både klassiska papperstallrikar, servetter och muggar med palmbladstryck och biologiskt nedbrytbara tallrikar, skålar och serveringsfat gjorda av palmblad!
Läs mer