Hem
Festartiklar Bakning Tårtbrickor & Tårtboxar

Tårtbrickor & Tårtboxar

Här har vi samlat snygga och praktiska tårtbrickor och tårtboxar i olika material och färger. Det finns något för varje smak och tillfälle! Tårtan är ofta festens höjdpunkt så självklart ska den serveras på ett snyggt sätt. Tårtfaten som du hittar här passar perfekt till olika tårtor men också till pajer, cupcakes, kakor och olika desserter. De lyfter fram bakverken och dina gäster kommer att bli superimponerade!

Innan tårtan ska serveras ska den ju bakas och skapas, om du inte köper en färdig tårta förstås. Ta då gärna en tårtsnurra till hjälp. Det är ett roterande tårtfat. Du placerar helt enkelt tårtan på tårtfatet när du ska dekorera den och på så sätt blir det mycket enklare att få tårtan riktigt snygg. Du kommer att se ut som en riktigt proffs i köket!

Då ska vi se vilken typ av tårtbricka eller tårtbox du behöver idag. Här på Partykungen hittar du till exempel stiliga tårtunderlägg i silver och guld. Det känns mycket lyxigt att bjuda på en tårta på ett silver- eller guldfärgat underlägg. Perfekt till ett bröllop, ett studentfirande, en födelsedag eller en nyårsfest! Tårtunderläggen finns i flera olika storlekar och former och är ofta tillverkade i hård papp med överdragen folie. Vill du matcha tårtunderläggen med andra guld- eller silverfärgade festdekorationer kan du till exempel komplettera med ballonger, girlanger och bordskonfetti. På Partykungen erbjuder vi även tårtfat på fot. Det blir en mycket elegant detalj på ett dessertbord!

Har du redan ett tårtfat eller ett tårtunderlägg kan du matcha med ett vackert tårtpapper. Det är ett tunt och vackert papper med spetskant, ofta i vitt, och passar perfekt att lägga på tårtfatet innan du placerar tårtan där. Tårtpappret ger en festlig touch och kommer i flera olika storlekar. Vill du inte använda tårtpappret till en tårta kan du faktiskt också använda det till plockmat och tilltugg.

På Partykungen hittar du även tårtfat med lock eller kupa som hjälper till att hålla bakverket fräscht. Mycket smart när du ska förvara tårtan eller bakverket i kylskåpet före bjudningen eller om du, mot förmodan, får en bit över när kalaset är slut och gästerna har gått hem. Ska du transportera tårtan är en tårtbox en smart produkt som ser ut som en sådan papplåda man får när man köper en tårta på ett konditori. Lägg försiktigt ner tårtan i boxen och stäng locket.

Planerar du att servera en tårta eller något annat bakverk på nästa kalas eller fest är det här hos oss på Partykungen som du hittar festliga, praktiska och dekorativa boxar och brickor. De finns i flera olika färger, storlekar och former och du beställer enkelt online. Med våra låga priser och snabba leveranser kan du snart börja baka och bjuda dina vänner på en god tårta!
Läs mer