vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Tights & Leggings

Tights, leggings eller superhjältebyxor… Kärt barn har många namn! Det är dock inte endast trikåklädda seriefigurer och spandex-älskande hårdrockare som får något lyriskt i blicken när tights kommer på tal. Vi vågar påstå att den här typen av tighta byxor gillas av alla! Leggings bärs såväl av världens starkaste tjej (ni vet hon med en liten apa på axeln), som glittrande disco-fantaster, läskiga halloween-monster och söta ballerinor.

Vi har sett till att bredda utbudet med tighta byxor för alla smaker, och när du genomför ett köp av leggings online hos oss på Partykungen är du förberedd för festen, maskeraden eller möhippan. Om du gillar en lite mer nedtonad stil kan du naturligtvis även hitta prisvärda tights i neutrala färger som passar att bäras som ett mycket bekvämt alternativ till ett par hederliga jeans.

Att “det endast är fantasin som sätter gränser” kan låta som en klyscha som modetidningarna gärna slänger sig med. Vi på Partykungen vill dock bestämt hävda att den klyschan stämmer till 100 % i det här fallet. Tights är nämligen inte bara ett av världens mest bekväma plagg, utan de kan även matchas och mixas med det mesta.

Ska du gå på en fest med musiktema? Om Flashdance, Fame och andra klassiker ger dig något drömskt i blicken kan du med fördel matcha din axelvaddsförsedda överdel och dina benvärmare med ett par neonfärgade eller läckert glittrande tajts. Till maskeraden med hårdrockstema kan du istället välja bland våra glänsande tights online som utsmyckats med blixtar eller andra coola motiv.

Den här typen av tajta underdelar är också ett självklart val om du ska gå på maskerad som Wonder Woman, Jokern eller en annan übercool seriefigur. Det är dock inte bara häftiga typer som uppskattar ett par snygga trikåer. Även väna varelser som sjöjungfrur och smurfar kan med fördel välja bland våra tights online.

Ska din polare gifta sig och du är utsedd till att anordna överraskningsfesten? Ett köp av leggings är en gångbar idé för dig som söker matchande outfits till en svensexa eller möhippa. Ett par korta leggings, även kända som cykelbyxor, är perfekta tillsammans med andra roliga attribut som gör dagen oförglömlig för alla inblandade. Det är naturligtvis inte endast vuxna som uppskattar ett par bekväma byxor av det tighta slaget. Om ditt barn ska klä ut sig till en pumpa, en tomtenisse eller någon annan festlig figur så har vi ett stort urval av tajts i färger som passar att bäras med olika överdelar.

Hos oss hittar du leggings i en rad olika utföranden, såväl skönt stretchiga blandningar av polyamid och elastan som snyggt glänsande modeller i spandex. Vi har både varianter som passar dig som vill köpa tights till vuxna och dig som vill handla strumpbyxor till barn. Tjockleken på produkterna varierar och vi lagerför genomskinliga varianter likaväl som produkter med högre deniertal.

Vi anpassar vårt utbud så att det ska passa de flesta smaker. En del av de leggings som du hittar hos Partykungen är i one size medan andra finns i storlekar från X-small upp till XXX-large. När du tar hand om dina nya stretchiga tights enligt tillverkarens anvisningar håller de sig fina längre. Om inget annat anges rekommenderar vi att du handtvättar och dropptorkar produkterna.

Botanisera bland unika och coola tights som garanterat gör succé på festen. Ja, eller till vardags för den delen om du är mer lagd åt det extravaganta hållet! Vi erbjuder snabb frakt så att du kan fixa den rätta looken i expressfart.
Läs mer