vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter Tjuv- & Polisdräkter

Tjuv- & Polisdräkter

Tjuv och polis måste vara en av de äldsta och mest populära lekarna i världen. Verkligheten är givetvis annorlunda, att bli tagen av polisen är varken kul eller något att sträva efter, men i lekens värld är allting mycket mer spännande. Att vilja springa runt och faktiskt leka tjuv och polis växer de flesta av oss ifrån, som tur är, men att klä ut sig? Never! Nu kan du inspireras av barndomens roligaste lek när du planerar din temafest – låt poliser, FBI-agenter, fångar, tjuvar, gangsters och amerikanska sheriffer samlas för att dansa tillsammans hela natten lång!

Partykungen har ett brett utbud av tjuv och polis-dräkter som passar perfekt för halloweenfirandet, maskeradfesten eller temafesten. Har du alltid undrat hur du skulle se ut i de där coola SWAT-dräkterna som du sett på tv? Nu har du chansen att ta reda på det! Vi erbjuder både realistiska och lite mer fantasifulla varianter av SWAT-dräkter för barn och vuxna, men även FBI- och polisdräkter med olika utformningar. Välj bland korta klänningar, coola jumpsuits, kjol och skjorta, helmundering eller en klassisk polisdräkt – hos hos hittar du rätt utstyrsel oavsett om du satsar på en verklighetssinnad eller lite mer frisinnad look. Vi ger dig även möjlighet att testa på att vara lagens långa arm i exempelvis Frankrike, England eller ute på den amerikanska södern. Varför inte göra entré på festen som en respektingivande sheriff, komplett med hatt och den guldiga stjärnan på bröstet?

Att klä ut dig till skurk på maskeraden ger dig många roliga valmöjligheter (till skillnad från att faktiskt vara skurk på riktigt). I vårt sortiment hittar du såklart en klassisk, svartvitrandig tjuvdräkt med tjuvmask och den traditionella påsen med dollartecknet på. Om du istället känner för att möta rättvisan och sona för dina brott erbjuder vi massor av fångdräkter! Här finns verklighetstrogna fångdräkter i orange kulör, men också svartvitrandiga modeller för dig som gillar den klassiska looken. Många av våra dräkter är såklart inte helt verklighetsförankrade, men vad gör det? Det är kanske ovanligt med fångdräkter i form av klänningar, men det är också bra mycket roligare. Vill du istället klä ut dig till en skurk som än så länge lyckats fly från rättvisan? Klä ut dig till en kaxig maffiaboss, bankrånare à la Casa de Papel eller en häftig gangster! Här hittar du till och med en dräkt som förvandlar dig till en björnbuse på rymmen.

Partykungens stora utbud av tjuv- och polisdräkter vänder sig till både barn och vuxna, men också till din lilla fyrbenta kompis! Här finns alltså valmöjligheter för alla oavsett om du själv är bjuden på temafest eller om ditt barn (eller hund) drömmer om en egen polisdräkt. Våra olika tjuv- och polisdräkter har såväl seriösa som roliga och fantasifulla utformningar vilket ger alla en chans att hitta en dräkt som känns rätt.
Läs mer