vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Turkos

Turkos är en blågrön färg som kan skifta i många olika nyanser, från ljust till mörkt. Turkos känns som en sorglös och uppfriskande färg. Den är är ren och fräsch och passar perfekt att dekorera med vid olika festliga tillställningar. Här på Partykungen kan du till exempel hitta ballonger, serpentiner, girlanger och konfetti i olika turkosa nyanser. Vi har även samlat olika engångsartiklar som pappmuggar och papptallrikar i turkost. Perfekt till kalas och fester! Du skapar snabbt och enkelt ett härligt kalasbord och så slipper du disken efteråt. Kan det bli bättre?

Är du bjuden på maskerad och vill bära turkost? Inga problem! Välj till exempel en häftig turkos peruk, en 50-tals inspirerad klänning med härlig volym i kjolen eller en tjusig fjäderboa i turkost! Turkost för också tankarna till vatten och havet. Kom till festen som en vacker sjöjungfru eller som den mäktige havsguden Poseidon.

Hos Partykungen hittar du ett brett sortiment av turkosa saker, inredningsdetaljer och maskeraddräkter både till vuxna och barn. Fixa en cool turkos känsla redan idag!
Läs mer