Unicorn Kalas

Planerar du ett enhörningskalas? Perfekt! Då har du nämligen kommit helt rätt. Här på Partykungen har vi samlat allt du kan behöva för att få till den där riktigt magiska enhörningsstämningen. Vi erbjuder bland annat olika maskeraddräkter med enhörningstema, dekorationer så att du enkelt kan pynta och göra fint samt partyprodukter till kalasbordet. Häng med så berättar vi mer!

Vi börjar helt enkelt med kalasfikat, för det är ju svårt att tänka sig ett kalas utan något gott att bjuda gästerna på, eller hur? Med våra fina papptallrikar och pappmuggar skapar du snabbt och enkelt en härlig dukning på enhörningstema. Tänker du bjuda dina gäster på en tårta hittar du också en fantastiskt fin tårtdekoration här. Funderar du på vad som, förutom tårta, passar bra att servera på en enhörningsfest? Ja, egentligen kan du välja precis vad du vill, men extra sött blir det om du försöker få allt att gå i fina pastellfärger. Du kan till exempel baka cupcakes med rosa frosting eller bjuda på glass med strössel i ljusa pasteller.

Nu måste vi prata lite om dekorationer, och här finns så klart massor att välja mellan! Vad sägs om en ballong som är formad som ett enhörningshuvud eller en glittrande girlang? Glöm heller inte att kolla in alla våra coola maskeraddräkter med enhörningstema. Om du inte vill klä ut dig till en enhörning kan du istället välja ett gulligt diadem med enhörningsöron och enhörningshorn.

Ja, nu har vi berättat lite om kalasbordet, dekorationerna och maskeraddräkterna så nu är det dags att komma med några förslag på vad man kan göra på ett enhörningskalas. Inget kalas utan lekar! Visst känner du till leken sätt svansen på grisen? Nu ska vi introducera dig till leken sätt hornet på enhörningen. Den fungerar precis likadant som svansen på grisen-leken men istället för att försöka sätta svansen på en gris gäller det här att sätta ett horn på en enhörning. Måla helt enkelt en enhörning på ett stort papper och klipp ut några enhörningshorn. Sätt fast en bit klet på hornen. Sätt sedan en ögonbindel på kalasgästerna och låt dem placera sitt horn på enhörningen. Den som sätter hornet närmast enhörningens panna har vunnit. Innan kalaset är slut och det är dags för gästerna att gå hem hör det till att ge dem en kalaspåse. Fyll kalaspåsar med godis, choklad och kanske en liten överraskning i form av en leksak. Fixa gärna en skattjakt på enhörningstema. Det kommer alldeles säkert att bli väldigt populärt. Vill du inte ge bort kalaspåsar kan du istället hänga upp en pinata i taket eller i ett träd. Självklart hittar du enhörningspinatas här hos oss på Partykungen! Fyll den med godis och små överraskningar och låt dina små gäster slå på den med en pinne tills den går sönder och innehållet trillar ut.

Nu hoppas vi att du har blivit riktigt inspirerad och är redo att planera ett enhörningskalas. Börja med att beställa festdekorationer på enhörningstema här på Partykungen.se. Vi erbjuder alltid magiskt billiga priser och snabba leveranser. Välkommen!
Läs mer