vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Tillverkare Unique Party

Unique Party

Om du vill skapa en alldeles unik stämning vid nästa fest, högtid eller födelsedagskalas så är Unique Party det självklara valet för dukning och dekoration. Namnet säger ju egentligen allt, men det som verkligen får Unique att sticka ut från mängden är alla färgstarka teman och roliga licensmotiv.

På Partykungen hittar du allt från inbjudningskort, ballonger, piñatas och partyhattar till servetter, assietter, pappersmuggar, kalaspåsar, presentpapper, girlanger och konfetti med härliga tryck från Disney, Marvel, L.O.L Surprise, Emojis och många fler.

Förutom mängder av licensartiklar och temaprodukter gör Unique även enfärgade och mönstrade baskollektioner med bordsdukar, servetter, papperstallrikar, muggar och dekorationer i snygga nyanser som går att mixa och matcha precis som du vill. Vi har även muggar, tallrikar och uppläggningsfat i silver och guld med matchande bestick som passar perfekt för lyxigare tillställningar.

Unique är ett familjeägt amerikanskt bolag som har tillhandahållit högkvalitativa engångsartiklar, bordsdekorationer och partytillbehör i över 50 år och de har verkligen knäckt koden till vad som gör varje fest speciell. Med Unique kan du bjuda in ungarnas älsklingskaraktärer från sagor, film och TV till barnkalaset eller duka enligt fullfjädrade teman som magiska enhörningar, havet eller rymden. Lyft grillkvällen med snygga BBQ-tallrikar, fixa tacomys i äkta fiesta-stil eller fira midsommar med luau-känsla. Valet är fritt!
Läs mer