vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Valborg

Valborg, valborgsmässoafton eller sista april... vad kallar du det?

Valborg är en riktigt härlig tid som har – under flera hundra år förmodligen – firats samma datum och på samma sätt. Varför firar vi egentligen valborg? På valborg samlas folket runt majbrasan, dricker lite alkoholhaltig dryck kanske, spelar lite utomhusspel och har det allmänt trevligt bara. Egentligen firar man sista april eller valborg genom att städa upp på gårdarna, sedan samlar man det i en stor hög och eldar. Kort och gott kan man säga att man bränner det dåliga, och firar in det bra, dvs sommaren!

Många svenskar väljer att inte göra någonting speciellt på valborgsmässoafton, andra kanske är med sina bästa vänner och går och kollar på en närliggande majkase, andra firar med lite champagne och en fin middag, och söderfolket (dvs folk i nedre Sverige) firar ofta i Uppsala eller i Lund. Att spela utomhusspel, avfyra lite konfettikanoner, grilla någonting gott och dra ett och annat skämt är någonting väldigt vanligt under sista april!

Visste du att i Finland, där Valborg heter "Vappu" firar man på ungefär samma sätt, fast där gillar man att ha på sig masker och hålla på. Knasigt.. eller hur? Det är därför vi har ett gäng ansiktsmasker i vår valborg-kategori, utifall det finns någon finne där ute som gillar att klä ut sig!

Är du ute efter de perfekta prylarna till din valborgsmässoafton 2024? Vad kul, grattis! Hos oss på Partykungen hittar du ett superstort utbud av produkter du garanterat får användning för på valborgsmässoafton. Här finner du massor av roliga utomhusspel så som kubb, ett gigantiskt plockepinn och mycket mer. Du finner också trådlösa högtalare, stora som små utifall det är du som "styr" det hela! Här hittar du också engångsprodukter så som pappers- och plasttallrikar, bestick, muggar och glas. Du hittar till och med en grill! Du ser... här finns tame tusan allt för ett lyckat Valborgsfirande!

Ska du och vännerna ut till brasan och fira lite? Det låter superkul, men glöm för guds skull inte bort konfettikanonerna? Nä just det, på valborg är konfettikanoner någonting som passar in riktigt bra. Även rislyktor och dylika saker passar utomordentligt bra. Tänk vad snyggt det blir tillsammans med den stora valborgsbrasan som står i lågor och du skickar upp ett par rislyktor? Aa, då vet man verkligen att sommaren är på gång!

På Partykungen har vi ett gäng sista april-experter som har satt ihop den perfekta kategorin så att du skall kunna finna allt du någonsin tänkt behöva inför valborg. Vi har till och med grillchips, vanliga chips och superstarka chips utifall du skulle bli suger på kvällen. Vi har ett gäng coola bordskonfettin så att du kan dekorera riktigt snyggt om du exempelvis håller i en fest under kvällen. Vi har ett flertal olika marschaller du kan använda på gården, ute vid vägen eller vid dörren. Marschaller är ett måste!!!! Vi har bombat vår kategori med isfacklor, vanliga stora faktor, du vet sånna man hade för flera hundra år sedan när man gick runt i grottor och det inte fanns glödlampor? Japp, sånna har vi till salu här! Här finner du också allt du kan tänkas behöva inför matlagningen. Här finns smörgåspåsar, hamburgerpåsar, tallrikar, glas, bestick och mycket mer!

Så, hos oss på Partykungen hittar du allt du behöver inför både valborg 2024, sista april och valborgsmässoafton! Här finns ett tresiffrigt belopp med nödvändiga prylar! Allt mellan trådlösa högtalare, beer pong, marschaller och utomhusspel till stora facklor, ansiktsmasker och sååå mycket mer! Välkommen in och fynda inför ditt sista april-firande online hos oss på Partykungen – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer