Visa större bild

Vålnad med Spegelmask Maskeraddräkt

(5 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Skräcksmink och blod i all ära, men att se sig själv i en spegel när man tittar någon i ansiktet borde vara ännu läskigare. Vålnad med Spegelmask Maskeraddräkt inkluderar en svart helkroppsdräkt med kantig bas och långa draperade ärmar. Ingår gör även ett svart knytskärp och en huva med spegelglas. Spegelglaset ser du ut igenom men inte in. Matcha med ett läskigt svärd för en komplett outfit. Finns i One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jan Peter Chamara för 6 år sedan
  Nöjd med kläderna, men det var VÄLDIGT svårt att se något genom masken. Vyn ut genom masken var mest suddig och blev det det minsta mörkt så var det i stort sett omöjligt att se något
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jonas för 5 år sedan
  Den passade perfekt eftersom man fick med ett bälte att ställa in längden med. Sen kom det även med ett par svarta handskar som jag inte räknat med, så det var en bonus!
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen17618 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle