Visa större bild

Vemma Verve

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att dricka energidryck behöver inte alltid innebära att du får i dig en överdrivet stor mängd med koffein, socker och andra knasiga ämnen. Nu är det hög tid att prova den banbrytande energidrycken Verve Alternative Energy från Vemma som istället innehåller massor av nyttiga vitaminer och som ger dig en uppiggande effekt på ett naturligt sätt som håller i sig länge! Verve Alternative Energy är en lätt kolsyrad dryck med uppfriskande smak av tropiska frukter och som innehåller inte mindre än 12 olika vitaminer, ekologiskt aloe vera och extrakt av guaranafrön som bland annat främjar din koncentrationsförmåga och ditt välbefinnande. Drycken fungerar därför utmärkt som kosttillskott utöver din vanliga kost. Den innehåller inget vanligt socker eller tomma kalorier- istället används D-ribos som är en sockerart som bildas naturligt i levande celler. Obs! Drycken rekommenderas ej för gravida eller personer med hälsoproblem. Säljes styckvis eller i 24-pack (hel platta).

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen18836 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle