Till toppen
Visa större bild

Vinkylare Wrap

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Här har du en smart lösning för dina vinflaskor som du antingen vill servera eller räcka över. För det första så är denna påse alldeles utmärkt att använda som paketpåse när du vill ge bort en flaska vin till någon, och sen funkar den även som en kylare för att hålla vinet på en behaglig temperatur. Denna neutrala, smidiga och minimalistiska vinkylare kommer garanterat att uppskattas av vinfanatiker.

Vinkylare Wrap är som en påse där du placerar ditt önskade vin i. Här inne kyls den både smidigt och på ett väldigt snyggt och moderiktigt sätt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... GunMarie för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    1 av 7 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41367 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle