Vinterlek

Tycker du att vintern är den bästa tiden på hela året? Gillar du snö i alla former och älskar att leka i snö, på snö och med snö? Kan du knappt bärga dig tills den där kalla, vita och fluffiga substansen börjar falla från skyn igen så att du äntligen får bege dig ut och lattja i snöhögarna? Då har du verkligen hittat rätt! Hos Partykungen finns allt du kan önska för vintriga lekar i snön – från stjärtlappar och uppblåsbara pulkor till maskeraddräkter och coola accessoarer som håller dig både varm och snygg i kylan. Och inte nog med det, om den där vita massan lyser med sin frånvaro i backarna behöver du inte vänta förgäves – vi har till och med smarta DIY-kit som låter dig göra din alldeles egna gnistrande snö! Magiskt, eller hur?

Skulle du hellre flytta till Antarktis och hänga med pingvinerna än ligga på stranden och lapa sol med polarna på semestern? Hatar du att svettas och går och längtar hela heta sommaren efter is, frost och snö? Du är inte ensam. Om du är lika galen i snö och vinterlek som vi är här på Partykungen är du i gott sällskap. Här har vi samlat massor av skojiga vinterleksaker och vinterbetonade pysselgrejer för både stora och små.

Har du drabbats av vinterabstinens? Ta't lugnt! Doktor Partykungen har det ultimata botemedlet som stävjar alla typer av oönskade symptom som kan orsakas av långvarig snöbrist. Vi ordinerar minst en burk magisk gör-det-själv-snö dagligen så länge det är barmark ute, samt vid behov om det väntas slask. Snöpulvret expanderar upp till hundra gånger i volym när det blandas med vatten, vilket genast genererar en tillfredsställande stor, fluffig hög med vita, frostiga snökristaller att rafsa runt i. Rena drömmen för den som saknar den riktiga snön! Lika fint att pynta med vid jul som när du längtar efter lite inspirerande vinterlek mitt i sommaren. Och bäst av allt, den enda kända biverkningen är att det är sjukt roligt!

Och när snön äntligen dimper ned på riktigt och marken ligger pudervit och redo för vinterlek hittar du massor av mysiga kläder och roliga vinterleksaker för både barn och vuxna här på Partykungen. Vi har allt från klassiska åklappar i härliga färger till glassiga snow tubes i mängder av schysta modeller. Välj bland uppblåsbara flamingor, rävar, isbjörnar, renar, enhörningar, ostburgare, glaserade munkar och mycket mer! De snygga snömadrasserna är gjorda i hållbar PVC som ger superfart i backen. Och inte nog med att du far iväg som skjuten ur en snökanon, du ser dessutom extremt cool ut när du susar nerför slänten på en färgsprakande enhörning istället för en trist gammal pulka.

I vårt sortiment för vinterlek ingår även snitsiga maskeradkostymer som passar perfekt på temafesten. Kolla till exempel in de populära Carry Me-dräkterna som låter dig rida på en isbjörn eller skidåkares axlar. Här finner du även gosiga batteriuppvärmda vantar, fluffiga vargmössor med öronlappar, häftiga headface-bandanas och andra accessoarer som håller dig både varm och välklädd när du busar i snön. Klicka hem dina vintriga favoriter online på Partykungen.se, så skickar vi över dem omedelbums!
Läs mer