vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Yrken Maskerad

Att gestalta olika yrken på maskerad är oerhört poppis. Vi är många som drömmer om att få vara någon annan för en dag. Inta den där auktoritära rollen som doktor eller för en gångs skull få känna dig lite användbar som en kunnig hantverkare. När vi väljer mellan yrken att gestalta på en maskerad är det ofta just drömmar som aldrig slog in som reflekteras i valet. Men du, om du märker att du gillar dina nya roll så är det faktiskt inte försent att byta yrke oavsett vilken ålder du uppnått!

Hade du inte tillräckligt höga poäng för att bli rymdforskare, eller räcker fysiken inte till för att du ska kunna bli en brandman som räddar barn och katter? Ingen fara, men våra dräkter för att gestalta olika yrken på maskeraden kan du bli den du önskar för en kväll. Vi lovar att ingen kommer vilja se dina gymnasiebetyg eller kräva ett fystest i entrén!

Behöver du hjälp att välja vilket av alla yrken maskeraden ska förgyllas med? Här är några säkra tips som alltid går hem!

Uniformklädda yrken på maskerad – Alla älskar en stilig karl i uniform, eller en kvinna som vågar ta i med hårdhandskarna när någon varit olydig. Är det ditt drömyrke att få klä dig i uniform? Välj och vraka mellan kostymer och hattar för poliser, officerare och kaptener. Tala med en barsk röst och peka med hela handen så har du snabbt kommit in i rollen.

Räddaren i nöden – Är din dröm att rädda liv? I vårt utbud av yrken till maskeraden hittar du en uppsjö av mer eller mindre sexiga kostymer för brandmän, sjuksystrar och läkare. De här dräkterna passar för övrigt lika bra i sovrummet som på maskeraden.

Luftburna yrken på maskerad – Har du drabbats av flygskam och håller dig på marken nu mera? Det är inget hinder för att välja ett luftburet yrke till maskeraden. För dig som vill få respekt på festen kan en pilotkostym kännas rätt, medan du som är mer intresserad av mingel bör välja att vara flygvärdinna på maskeraden. Många av våra dräkter är så verklighetstrogna så att du kan testa dem live ute på stan, behandlar folk dig annorlunda? Satsar du på att komma ännu längre bort från jordens yta är antagligen astronaut rätt yrke för maskeraden. Plugga gärna in lite kul rymdfakta att använda för att få igång samtalet under festen.

Låt barnen prova nya yrken på maskeraden – Våra maskeraddräkter kommer för både stora och små, så barnen kan också få vara med att prova på olika yrken på maskeraden. Kanske drömmer ditt barn redan om att bli kock eller racingförare? Alla våra maskeraddräkter funkar lika bra i utklädningslådan. Maskerad med yrken stimulerar till lek och att lära sig mer om vad jobbet innebär, släng dig i väggen syokonsulenten! Partykungen har tagit över rollen som yrkesvägledare!

Hos oss på Partykungen är det enkelt att välja mellan yrken till maskeraden. Kolla vilka tillbehör som ingår i utstyrseln och lägg till de accessoarer du tycker dig behöva för en komplett look!
Läs mer