Yrkesdräkter

Har du alltid drömt om att få testa på rollen som elegant flygvärdinna, en högt uppsatt läkare eller en lika skicklig kock som Gordon Ramsay? Du är inte ensam om att vilja testa på något nytt ibland – så varför inte passa på när det vankas maskeradfest? På Partykungen kan du välja och vraka bland en mängd olika yrkesdräkter som passar utmärkt oavsett om du vill se realistisk ut, vara läskig eller bjuda på massor av skratt. Här finner du dräkter för både stora och små, och till och med för din lilla fyrbenta kompis.

Det finns nog väldigt få människor på jorden som aldrig fantiserat om det spännande yrket som detektiv. Vi erbjuder dräkter för både män, kvinnor och barn som är sugna på att förvandlas till en lika cool detektiv som Sherlock Holmes! Om du istället har en life long dream att få arbeta i uniform har vi också flera roliga alternativ. Det är något väldigt respektingivande med uniform oavsett om personen släcker bränder, styr fartyg, stoppar brottslingar eller flyger flygplan på jobbet. Om du vill klä ut dig till polis har vi många verklighetssinnade maskeraddräkter som kommer få folk att haja till när du gör entré på festen – "vi har väl inte varit så högljudda att grannarna redan ringt polisen?"

Några andra coola uniformer som vi erbjuder är brandmansdräkter och militärdräkter. Inta rollen som officerare och lägg märke till hur den stiliga uniformen works in your favor – ingen kommer våga säga emot när du beordrar att få lyssna på 113 Officerare med Stefan Andersson för femte gången i rad! För dig som vill vara lite mer avslappnad erbjuder vi dräkter som förvandlar dig till en brandman vars största fokus verkar vara att hitta ett ragg för kvällen i sin förföriska uniform. Om du istället satsar på den verklighetstrogna looken erbjuder vi såklart rejäla brandmansdräkter med realistisk utformning. "Va, brinner det nu också?" lär nog en och annan gäst utbrista när du gör entré på festen strax efter polisen.

Var du ett poäng ifrån att komma in på astronaututbildningen? No worries, vi erbjuder en mängd olika astronautdräkter där du dessutom slipper använda blöja, vilket du hade behövt om du faktiskt jobbade för NASA. Det här är alltså så mycket bättre! Vi erbjuder även pilotdräkter och flygvärdinnedräkter för dig som föredrar att flyga runt inom jordens atmosfär. Om du känner för att spexa till det lite extra på festen med yrkestema kan du såklart hitta dräkter med lite mer fantasifull utformning. Vill du klä dig som en enorm ballerina i en uppblåsbar dräkt, ett manligt medium, en zombiepolis eller kanske byggare Bob? Vi får ju hoppas att du aldrig drömt om att ha yrket som bödel, men vi erbjuder faktiskt en sådan dräkt också. Spana in vårt breda utbud och glöm inte bort att kolla på de tillbehör vi rekommenderar till varje dräkt. Ibland är du bara en hatt eller mustasch ifrån att skapa en perfekt maskeradutstyrsel!
Läs mer