-funcakes-strossel-nonpareils-blacksvart-75372-1

FunCakes Strössel Nonpareils Black/Svart

39 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Det som är bra med detta strössel är att du enkelt kan dölja de brända partierna på din bakelse! Skämt åsido.. Ska du baka till en halloweenfest eller annan festlig tillställning är det här svarta strösslet perfekt att piffa till dina cupcakes med. 

FunCakes Strössel Nonpareils Black/Svart är ett svart strössel i form av små kulor. Perfekt för att dekorera cupcakes, kakor och desserter. Säljs i 1-pack i behållare om 80 gram. 

Ingredienser: Socker, stärkelse (vete, majs), glukossirap, färg: E153, vegetabilisk olja (kokosnöt), ytbehandlingsmedel: E901. För allergener se ingredienser i fetstil. Denna produkt är certifierad Halal. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.