-funcakes-strossel-sugar-dots-redrod-75515-1

FunCakes Strössel Sugar Dots Red/Röd

39 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Du har precis ätit en fantastisk middag och din käraste säger att han/hon har bakat en efterrätt och kommer in med en cupcake med glasyr och rött strössel i form av ett hjärta. Kärleken kommer sprudla! Perfekt till alla hjärtans dag eller om du ska baka till en födelsedagsfest. 

FunCakes Strössel Sugar Dots Red/Röd är ett rött strössel i form av små kulor. Perfekt för att dekorera cupcakes, kakor och desserter. Säljs i 1-pack i behållare om 80 gram. 

Ingredienser: Socker (96,5%), glukossirap, koncentrat (citron, rädisa, svart vinbär), ytbehandlingsmedel: E904, vegetabilisk olja (kokos, raps). Kan innehålla spår av: jordnötter och nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.