-funcakes-strossel-sugarpearls-metallic-silver-75394-1

FunCakes Strössel Sugarpearls Metallic Silver

 59 kr  29 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Med dessa sockerpärlor finns det många olika sätt att dekorera på! Strö över några på dina cupcakes och få dem att skina eller gör en fin kant/kedja runt tårtan. Perfekt om du ska ordna bakelser till födelsedagsfesten, barnkalaset eller om du har ordnat en rolig temafest i silver!

FunCakes Strössel Sugarpearls Metallic Silver är ett silvrigt strössel i form av skinande pärlor som mäter ca 4 mm. Perfekt för att dekorera cupcakes, kakor och desserter. Säljs i 1-pack i behållare om 80 gram. 

Ingredienser: Socker, stärkelse (vete, majs), glukossirap, färg: E174, gelatin (nötkött). För allergener se ingredienser i fetstil. Denna produkt är Halal certifierad. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.