vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

10-årskalas

Välkommen till Partykungen! Här hittar du alla kalasdekorationer och dukningsartiklar som du behöver för att arrangera ett minnesvärt 10-årskalas. Vi har ett brett utbud av produkter som är anpassade för just ett 10-årsfirande!

För att skapa en fantastisk atmosfär till ert 10-årskalas är det viktigt med rätt dekorationer. Vi har många olika teman att välja mellan, allt från superhjälte och rymden till prinsessor och bilar. Oavsett vilket tema du väljer har vi ballonger, banners och andra dekorationer som passar perfekt in i konceptet.

När det kommer till dukningen så vill vi säkerställa att den passar till festtemat och är anpassad efter antalet gäster. Vi har allt ifrån bordsdukar, servetter och tallrikar i olika teman till partyhattar och sugrör för att förhöja 10-årskalaset ytterligare.

För att göra upplevelsen ännu mer personlig kan du beställa egendesignade artiklar, exempelvis tårtoblat med motiv som passar temat eller banderoller med födelsedagsbarnets namn och "10 år!". Små presenter till alla gäster är också ett bra sätt att visa din tacksamhet mot dem som varit med på resan.

Här på Partykungen hittar du inte bara dukning- och dekorationstillbehör – här finns även massor av leksaker, presenter och underhållning som passar perfekt ihop med 10-årstemat på kalaset. Pussel, brädspel, teckningspennor eller poppis-leksaker – valmöjligheterna är många! Om du vill ha lite extra fart på festen så kan du beställa några spel eller aktiviteter som alla kan delta i.

Vi tror verkligen att det finns något för alla på Partykungen och vi hoppas att ni hittar precis det ni letar efter för att göra ert 10-årskalas unikt och en rolig dag att minnas för alla!
Läs mer