Visa större bild

100 Cocktails Bucket List Skraptavla

first_saleprice.value: 6320
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du intresserad av att upptäcka nya smaker från olika länder och kulturer? För varje gång du provat en ny, exklusiv drink skrapar du bara bort den gråa rutan över drinkens namn, och rätt vad det är så har du uppfyllt din bucket list - att ha provat 100 stycken olika drinkar!

100 Cocktails Bucket List Skraptavla är en riktigt snygg tavla som passar lika bra att hänga upp i sovrummet som i vardagsrummet. Tavlan är en skraptavla med hela 100 olika drinkar du skall skrapa bort när du har testat dem. Drycker som Piña Colada och Sangria kan mycket väl dyka upp! Det blir en garanterat rolig utmaning, och minst lika roligt blir det att ge bort till en nära vän med samma dryckesintresse som du!

  • Material: Papp
  • Mått: 42 x 59,4 cm
  • Ramar ingår ej
  • Vikt: Ca 141 gram
  • Rolig pryl att ge bort eller hänga upp på väggen

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50598 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle