Visa större bild

Tillbehör

24-timmars Klockan

(16 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vi svenskar är inte bara bra på att stå i kö, vi är också en av världens bästa på att hålla koll på klockan och att komma i tid. Med denna klocka kan du bättra på statistiken ytterligare.



Väggklocka i snygg design som visar dygnets hela timmar inklusive minuter på samma tavla. Klockan är tillverkad i hårdplast och mäter 28 cm i diameter.



Drivs av 2 x AA-batterier (ingår ej).

Taggar

OMDÖMEN (16)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sara Maria Ingeborg för 6 år sedan
  Min man blev jätteglad efter han fick den 24.timmars klockan han letat så mycket efter. Det var dock tråkigt att den första klockan vi fick var trasig, men vi fick en ny utan kostnad, jättebra!
  5 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Mikael för 3 år sedan
  Helt klockren!! ;) Underbart att äntligen få tag i en sådan klocka. Har letat i många år utan att hitta nån här i Sverige. Ville inte beställa från utlandet. Inte en enda klockaffär som jag frågat i har ens hört talas om nåt sånt. Jag köpte 2 på en gång. Verkligen värt sina slantar. Funkar bra och lätt att se tiden trots dubbla antalet timmar på urtavlan. För mej blir det helt rätt att titta på en sån här klocka istället för en vanlig. Jobbar man skift, fm, em, natt, så är ju kl 5 o kl 17 helt olika saker. Det är ju trots allt 24 timmar på dygnet. Så annorlunda men ändå så enkel. Så mycket snyggare än en digitalklocka tycker jag. Jag är jättenöjd och rekommenderar denna, både att ha själv och ge bort som present.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen17844 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle