vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider 4th Of July

4th of July

USA:s nationaldag är inte bara välkänt inom landets gränser, utan ett spektakel som kommit att bli alltmer populärt bland andra länder också. Kanske är det på grund av den stora folkfesten dagen till ära eller på grund av de många och tjusiga dekorationerna som allt fler och fler intresserar sig för 4th of July.

Oavsett om du vill fira högtiden på det rätta datumet eller helt enkelt dra ihop en maskeradfest i sann Amerikaanda har du hittat helt rätt. Partykungen erbjuder röda och blåa plastmuggar, ölpingis och festdekorationer som går i samma färger. Bland flaggor och girlanger kan man också orientera sig till kompletta maskeraddräkter som faller in under temat.

Hejarklacksledare, cowboys, nyexaminerade studenter och sportutövare är bara exempel på de många olika valmöjligheterna som finns. Dessutom erbjuds en mängd skämtartiklar av olika slag om du vill vara kvällens lustigkurre. Så ta fram pingisbollarna, tänd grillen, samla dina vänner och bekanta och skapa en känsla av att befinna dig på en helt annan kontinent, i ett helt annat land på en av deras absolut viktigaste dagar.
Läs mer