vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

70-Tals Kläder

Sörjer du att du missade en av de bästa tidsepokerna i historien? Not to worry, med Partykungens utbud av 70-talskläder kan du enkelt klä ut dig som en lycklig hippie eller ball discodrottning och dance your troubles away! Oavsett om du vill ha en outfit som andas fred, kärlek och förståelse eller hitta den coolaste discodräkten erbjuder vi allt du behöver för att få rätt look. Vill du gå på fest som en känd musikartist, filmkaraktär eller kanske 70-talets största tennisproffs?

Den klassiska 70-talisten växte upp mysandes i knät på hippieföräldrar som hade högljudda diskussioner om Pinochet och Che Guevara. Den största kungen av dem alla var Olof Palme, på teve syntes Beppe Wolger som pratade med dockor och de utsvängda byxorna var ett givet stilval för både män, kvinnor och barn. Vill du rocka loss på dansgolvet som John Travolta i Saturday Night Fever? Om du fått en inbjudan till en fest med 70-talstema har du äntligen chansen att klä dig med psykedeliska mönster, färgglada blommor eller glittrande material! Om du vill klä dig i en riktigt ikonisk 70-tals outfit för maskeraden erbjuder vi en hel drös av ABBA-dräkter. Vad sägs om en skrikande rosa, djupt blå eller skimrande lila helkroppsdräkt med volanger på både ben och ärmar? Såklart erbjuder vi även de klassiska Björn- och Benny-dräkterna för dig som hellre har hängselbyxor eller helkroppsdräkt med färre volanger.

Är du sugen på att anamma den härliga hippiestilen? Styr en 70-tals temafest! Den var som störst under 1960-talet men de murriga färgerna, fransvästarna, flower power-mönstren och batiktröjorna överlevde såklart även in i nästa årtionde. Vi erbjuder en mängd olika hippiedräkter som ger dig den ikoniska looken! Vill du ha en kort klänning med långa ärmar, en långklänning eller ett tvådelat set med väst? Glöm inte bort att spana in våra rekommenderade tillbehör för varje dräkt. Ett par runda hippieglasögon, coola smycken med peacetecken eller ett pannband kan sätta pricken över i:et på dräkten och ge dig hippieutseendet du alltid drömt om.

ABBA, hippiestilen och disco i all ära, men 70-talet innebar mycket mer än så. En av de mest skrämmande figurerna från filmvärlden under 70-talet var Regan MacNeil från The Exorcist, och givetvis kan du hitta en dräkt hos oss som förvandlar dig till den skräckinjagande flickan med ljusblått, nedstänkt nattlinne. Du hittar även coola dräkter med The Thing-tema, häftiga tracksuits i neonfärger och dräkter från den kända 70-talsfilmen A Clockwork Orange. Du kan till och med förvandla dig till en livs levande skivspelare, eller varför inte en enorm polaroidkamera? Oavsett vilken dräkt du väljer kommer du se lika episk ut under discokulan på dansgolvet. Sätt igång ABBA-spellistan på högsta volym och börja redan nu att träna på dansstegen inför festen, det här kommer bli en kväll att minnas för alltid!
Läs mer