vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

90-Tals Kläder

Årtiondet då varje hem hade minst en lavalampa, då telefonsamtalen skedde genom en pussmun i plast och låten Wonderwall gick på repeat. Nu är det 90-talsfest! Det här var sannerligen en färgstark era, och under de tio år som kallades 90-talet var det många karaktärer som kom att bli synonyma med decenniet. På Partykungen hittar du ett brett utbud av episka 90-talsdräkter som förvandlar dig till en av dem. Vill du vara en artist, datorspelskaraktär, filmkaraktär eller kanske gå på festen som en tegelstenstelefon à la 90-talet?

Att bli bjuden på en fest med 90-talstema är en riktig vinstlott! Med en inbjudan som denna får du enorma valmöjligheter när det kommer till att välja en maskeraddräkt. Alla har olika smak när det vankas maskerad – vissa vill skrämmas, andra vill anamma rollen som en känd karaktär och en del vill gärna vara så snygga som möjligt. Vi erbjuder 90-talskläder som passar utmärkt oavsett vilken look du strävar efter! Du kanske vill dyka upp på festen som en känd film- eller datorspelskaraktär? På 90-talet hade Super Mario-spelens popularitet börjat skjuta i höjden, därför erbjuder vi en mängd olika dräkter som ger dig den rätta looken. Här finner du realistiska dräkter i form av den klassiska rörmokaroverallen, men också dräkter med en fantasifull touch. Kanske en Luigi- eller Marioinspirerad klänning eller jumpsuit? Vi erbjuder även roliga dräkter som skapar illusionen av att du rider på Marios eller Luigis axlar, och om du känner för att skrämmas kan du ta rollen som en rörmokarzombie.

Om du istället vill gå på fest som en känd filmkaraktär erbjuder vi dräkter som förvandlar dig till Eric eller Kenny från South Park, men också Jim Carreys roliga karaktärer från The Mask eller Ace Ventura-filmerna. För dig som är på jakt efter svenska karaktärer kan du hitta dräkter i form av grannen från Beck, eller varför inte den legendariska duon Ronny och Ragge? Givetvis erbjuder vi dräkter som låter dig skapa en helt egen karaktär – välj bland coola träningsoveraller med de flashiga 90-talsmönstren som alla coola kids bar på den tiden! Vi har till och med dräkter som förvandlar dig till en enorm mobiltelefon eller ett VHS-band.

90-talet var ett årtionde då rockmusiken fick ett uppsving tack vare grungen, då massor av klassiska tv-serier satte igång och tv-spel blev en poppis sysselsättning. Tidsepoken har med andra ord alla förutsättningar för att kunna användas som ett episkt festtema! Partykungen erbjuder raffinerade dräkter som inspirerats av trender, tv-spel, musik, filmer och serier som hägrade under det ljuva 90-talet, så ta en ordentlig titt i vårt utbud och gör dig redo för årets fest. Res tillbaka i tiden för en kväll och andas in doften av Date-parfym, blicka ut över lokalen där karaktärer som Ginger Spice, Maggie Simpson och Buzz Lightyear har samlats och gör själv entré till tonerna av Baby One More Time.
Läs mer
48 träffar