After Ski

Av med pjäxorna och på med Moonbootsen, för efter en lång dag i skidbacken är det dags för after ski! Denna festliga aktivitet har kommit att bli minst lika populär som själva skidåkandet, men det kan vara svårt att förstå om du inte har upplevt det själv.

Var det ett tag sedan du stod på toppen av en lång skidbacke och tittade ned? Med en strålande sol och den vita snön framför en så förstår man verkligen varför folk älskar att åka till fjällen. När du sakta börjar glida ned för backen på ett par skidor eller en snowboard så känner du hur hjärtat slår allt snabbare och börjar bulta innanför tröjan. Känslan som man får efter ett par riktigt fina åk är obeskrivlig och en lyckad after ski-fest kan ge dig minst lika mycket spänning. Bli dock inte alltför bekväm, du kommer snabbt att märka att en lyckad after ski är minst lika pulshöjande som att blåsa ned för backen!

På Partykungen har vi samlat allt du behöver för en lyckad after ski-fest. Sanningen är att du inte ens behöver befinna dig i närheten av en skidbacke för att ställa till med en grym after ski. Se bara till att alla inbjudna förstår kvällens tema och kommer utklädda i sina bästa after ski-kläder och är redo för fest!

Se upp i backen – för här kommer det gå undan!

Har du och dina kompisar planerat att dra ut och köra hårt i skidbacken, eller är ni bara sugna på att ställa till med en rejäl after ski-maskerad? Även om gräset är grönt så är det bara att köra igång en maskerad med after ski-tema, det enda ni behöver är folk som älskar att festa och lite hjälp från Partykungen!

Det här är vad du kommer att behöva för att ställa till med en lyckad after ski-maskerad eller fest:

Maskeraddräkter för after ski – På Partykungen finner du massvis av maskeraddräkter som passar till after ski. Tänk vinter, snö och kyla. Vi har bland annat maskeraddräkter för dig som vill klä ut dig till en tomte, snögubbe eller pingvin.

Mössor och peruker – Det kan bli kallt efter en heldag i backen, så varför inte testa några av våra roliga och coola mössor som passar prima till after ski-festen. Kolla in våra mössor med LED-ljus eller med härligt varma tofsar. Vi har självklart också färggranna peruker som fungerar perfekt ihop med din skidoverall.

Blinkande ljus – När natten lägger sig över skidbacken så kommer ni behöva massor av ljus för att skina ikapp med festen. After ski-festen är inte komplett utan en massa coola ljus som lyser upp mörkret. Kolla in våra blinkande isbitar eller skaffa blinkande glasögon som du och dina vänner kan ha på er på dansgolvet.

Drömmer du om en vit jul som inte ser ut att komma? Då kan vi hjälpa till att uppfylla din dröm genom att hjälpa dig med våra snömaskiner. Dansa i ett snöfall till tonerna av din favoritmusik. Med hjälp av Partykungen kan du planera en after ski som du och dina vänner sent kommer att glömma!
Läs mer