Hem
Temafest: After ski

Temafest: After ski

Med kinder rödspräckliga av kyla, blåslagna knän och fötter som äntligen lossas från hårt sittande pjäxor tar du sikte mot anledningen till varför du åkte till fjällen från första början. Det är dags för After ski - en fest där amatörskidåkande singlar träffas i en överprissatt fjällstuga och hinkar Jägermeister till tonerna av Freddy Kalas. Det är inte så obehagligt som det låter, och kan faktiskt vara riktigt roligt under rätt förutsättningar. Här nedan hittar du våra måsten för en lyckad After ski.

80-tals Skidoverall Deluxe Maskeraddräkt

Med färger i sann och för all del hysterisk 80-talsanda är den här skidoverallen precis vad du behöver när du beger dig till grannstugan för att ställa till med otyg. Men med ett stort pannband kommer också stort ansvar, nu är det upp till dig som självutnämnd partyking att visa var festskåpet ska stå!

Narval Blå Kigurumi

Om du är av mer frusen karaktär och behöver något lite varmare än en hysterisk och bladtunn 80-talsoverall kan vi alltid rekommendera en urtjusig kigurumi. Det är sällan kläder lyckas vara praktiska OCH roliga - men här har vi sannerligen ett plagg som både värmer och lockar till skratt!

Drinkroulette

Och NU börjar festen på riktigt, när du med stolt blick fiskar upp den här utomordentligt gränslösa roulettesnurran med plats för 16 shotglas och massvis av dåliga beslut! Fyll med favoritdryckerna och låt spelet börja!

Silverfärgade isfacklor

Visst är det något med isfacklor som känns väldigt After ski, så givetvis ska du passa på att klicka hem ett storpack innan avfärd. Vi har givetvis också laddat lagret med isfacklorhållare så du kan pimpa dina bubbelflaskor och bjuda samtliga på en sprakande glittershow under servering!

Uppblåsbar öltunna

Det verkar alltid så smidigt och smart att kyla öl, cider och annan dryck i den krispiga pudersnön. Naturens kylskåp rakt utanför dörren! Men fjällens obarmhärtiga klimat kan ställa till det, och rätt som det är har både flaskor och burkar begravts i meterdjup snö. Med en uppblåsbar öltunna som du ställer ut i vinterlandskapet har du betydligt bättre koll, så ser det ju superfestligt ut också!

Beer Pong Bord Flip Cup

Nej precis, ingen After ski utan BEER PONG. Bara tanken på att den aktiviteten av någon anledning skulle utgå känns både otäck och frånstötande. Vi har fler Beer Pong-bord än du kan tänka dig, varianter med LED-belysning, utan LED-belysning, Beer Pong PRO (för proffsen), Prosecco Pong, Whiteboard Pong och massvis med tillbehör i form av muggar och bollar. Det är bara att välja och vraka - alla bord går att vika ihop och får enkelt plats i takboxen!

UV Shotglas

Det går inte att komma ifrån att After ski och neon går hand i hand. 24 stycken UV-reaktiva neon shotglas i olika färger som kan diskas upp till 100 gånger utan att tappa sin lyster (det är många shots det). Superfestligt och effektivt sätt att krydda skidpartyt, och det är rakt av omöjligt att återvända till gamla vanliga tråkglas efteråt.

Jägarmössa

För att inte bli kall om huvudet när du går ut och kissar i snön.

Bakis brustabletter

Bakis brustabletter används after after skin.