Till toppen
Visa större bild

Kundbilder

Agent 000 Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Förvandla dig själv till en hemlig agent precis som James Bond med denna otroligt snygga och välgjorda latexmask från Greyland Film. Detta är den perfekta masken för dig som alltid velat vara en äkta agent som efter varje slutfört jobb tar en Martini med en liten oliv i. Kom dock ihåg att den ska vara väl skakad, precis som i filmerna! När du gör entre på festen vet du hur du inleder ett samtal som James Bond, eller hur? 

Agent 000 Greyland Film Mask är en realistisk latexmask som efterliknar James Bond-skådisen Sean Connery. Masken är väldigt tunn och sitter helt perfekt runt ansiktet samt att du kan bära den hela kvällen utan komplikationer och hudirritationer. I masken finns det hål för ögon, näsborrar och mun vilket gör den ännu mer realistisk. 

Tips: Sitter masken för trångt runt ögon/mun/näsa kan du enkelt göra lite större hål med en nagelsax eller dylikt. 

Fakta om Agent 000 Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxen) som är väldigt elastisk och sätter sig perfekt runt alla delar av ansiktet
  • Denna mask avrådes för dig som är allergisk mot Latex/gummi 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46187 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle