Till toppen
Visa större bild

Airboard Väska

first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
129 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du redan införskaffat dig en Airboard Denver 6,5" vet du redan att det är en rejäl pjäs med en matchvikt på 10 kilo. Med andra ord ganska otymplig och tung att bära omkring på när du inte susar fram på den. Och självklart är den säkert din nya favoritpryl som du inte kan vara utan, som bara MÅSTE följa med på resan, hem till kompisen eller liknande men att frakta den på ett smidigt sätt är ju som sagt lite jobbigt.

Det du skulle behöva vore en praktisk och skräddarsydd väska till din Airboard, kanske en som du både kan bära i handen och ha som ryggsäck. Och gärna att den även rymmer laddaren och viktiga småprylar som din telefon, nycklar och pengar. Då har vi nämligen goda nyheter, för den väskan finns äntligen här!

Fakta om Airboard Väska:
  • Passar Airboard Denver 6,5"
  • Hög och robust kvalitet
  • Utrymme för laddaren
  • Kan bäras som ryggsäck eller handväska
  • Två rymliga fack med dragkedja på sidorna finns, samt ett mindre nätfack för förvaring av nycklar, mobil, etc
  • Finns i blå och svart färg

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen32591 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle