vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Barnpresenter

Barnpresenter

Gör det enkelt för dig och ge dina barn en present som de kommer att ha kalaskul med! Det räcker med Partykungens sortiment med barnpresenter för att du ska hitta rätt present för att bli barnens favorit. Här finns alla möjliga roliga maskeraddräkter, lekar och spel, gigantiska chokladkakor superroliga skämtartiklar som kommer att få hela familjen att vrida sig av skratt.

Välj och vraka bland våra barnpresenter och ge bort något som bjuder in till lek och fantasi! Med såpbubbelpistolen som är utformad som en clownfisk kan du räkna med ett det kommer att blåsas och bubblas dagarna i ända. Här finns även schyssta maskeraddräkter och ansiktsfärger för att barnen ska kunna leva sig in i sagornas värld till fullo. Super Mario finns representerad som ett supermysigt gosedjur, precis som Yoshi. I sortimentet finns även mängder av roliga spel för de yngsta.

Klicka dig runt bland alla våra barnpresenter och beställ hem en som du tror kommer att bli succé på barnkalaset! Partykungen har något för alla barn!
Läs mer