Alien

Känner du dig som en alien ibland? Ibland vill man bara “phone home” som den bedårande utomjordingen i kultfilmen E.T. Alltså varelsen som hade kraschat med sitt rymdskepp på vår planet och inte kunde ta sig hem. Det finns också gott om elaka aliens om du är mer inspirerad av det. Utomjordingar är kända för att vilja ta över jorden och nu kan du med hjälp av oss på Partykungen åtminstone ta över nästa fest genom att, just det, klä ut dig till en alien. Vi har sköna utklädningskostymer till dig som är på jakt efter en alien-dräkt men också en hel del annat kul som har att göra med alien online. Kolla in vårt sortiment!

Alien kan vara såväl onda som gulliga och det är något som speglas i Partykungens sortiment. Vi har många olika prylar och kostymer. Välj vad för typ av alien du vill klä ut dig till utifrån vad det är för fest du är bjuden på eller ska arrangera. Som alltid när det gäller utklädningskläder du köper av oss på Partykungen är det bara att klicka på produkten så får du information om vilka storlekar som finns. Hos oss kan du hitta en alien-dräkt för såväl barn som vuxna. Vissa av våra alien-dräkter är otroligt välgjorda och ser ännu bättre ut i verkligheten än på bild. Andra är helt galna och gjorda för att folk ska börja garva åt dig när du bär dem. Vi har också alien-dräkter som du få för en väldigt billig peng. En alien-dräkt behöver inte vara ett rent maskeradplagg utan de kan också passa fint som present. Kanske till ett barn som just börjat läsa science fiction, eller polaren/släktingen som redan har allt.

Människans kontakter med utomjordingar är ett otroligt populärt tema i filmer och TV-serier. Du kan också hitta massor av inspiration när det gäller alien online. Tänk dock på att avstånden är stora i rymden. Det är troligare att just du får lust att arrangera en alien-maskerad eller fest än att vi får besök från yttre rymden. Här på Partykungen hittar du prylar som gör festen snyggare och får alla att fatta vad som gäller. Ingen vet hur det ser ut på andra planeter. En alien-fest kan därför vara dekorerad precis som du vill ha den, i vilken färgskala som helst.

Experimentera gärna med maten om du ska stå som värd för en alien-tillställning. Vilka maträtter ser ut som om de vore inspirerade av en annan civilisation? Du kanske kan göra olika inläggningar i gelé som får ett lätt utomjordiskt utseende eller helt enkelt göra en tårta som har formen av ett rymdskepp. Sluta känn dig som ett UFO utan bjud andra likasinnade till årets bästa kalas!

Vi på Partykungen gillar verkligen alien-prylar, köp hem en alien-dräkt eller något annat från yttre rymden nu när du har möjligheten. Vi kan inte utlova leverans i ljusets hastighet, men snabbt går det.
Läs mer