vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Tillverkare Amscan International

Amscan

Amscan är varumärket som levererar hela festen! Och som tur är erbjuder Partykungen det mesta du behöver från detta festliga företag. I vårt utbud med produkter från Amscan hittar du allt för att dekorera rummen och förbereda födelsekalaset på bästa möjliga sätt!

Välj bland vackra dekorer som du kan fästa hängandes från taket, som till exempel snöflingor, bokstäver och siffror i varierande färger och glittrande designer. Amscan bjuder minst sagt på partystämning med sitt breda sortiment av ballonger, papperslyktor och flaggirlanger. Naturligtvis är det glada färger som dominerar, annars blir det ju inget riktigt kalas av det hela!

Köp ett gäng bestick, tallrikar och muggar i plast eller papper och slipp all disk efter en storslagen studentfest eller annan tillställning. Dessutom hittar du schyssta pyjamasdräkter och maskeraddräkter som gör barnkalaset till en säker succé! Partykungen är stolt återförsäljare av Amscan och vi skickar hem allt du behöver till helgen så fort vi tar emot din beställning!
Läs mer