Hem
Maskerad Maskeraddräkter Ängel- & Demondräkter

Ängel- & Demondräkter

Med en av Partykungens vita dräkter kommer resten av festdeltagarna välkomna dig med öppna armar! Även de tuffaste själar mjuknar vid åsynen av en sockersöt, vit ängel med vingar och gloria. Om du däremot klär ut dig till en demon lär du endast bli insläppt på festen för att ingen vågar bråka med dig. Du vinner alltså oavsett vilken dräkt du väljer! På Partykungen finns ett brett utbud av demon- och ängeldräkter för halloween eller temafesten. Känner du dig änglalik eller full av onda krafter? Upptäck vårt spännande sortiment och hitta rätt dräkt för dig.

Änglar förekommer i de flesta religioner och har alltid framställts som något slags andeväsen som sköter kommunikationen mellan Gud och människor. Religiös eller inte, det är något väldigt speciellt att dra på sig en ängeldräkt! Den vita skruden, de stora vingarna och den coola glorian över huvudet – med en outfit som denna är det nästan omöjligt att inte känna sig lite extra from och fager. Det är dock viktigt att komma ihåg att det roligaste med en maskeradfest är att se oväntade karaktärer ägna sig åt otippade aktiviteter, så passa på att busa lite och få folk att tappa hakan! Den här ängeln är ledig från sina plikter ikväll och har all rätt att spela beer pong, dansa på baren eller skråla till Kamferdrops. Här finner du till och med en ärkeängel-dräkt med tunika, rustning, benskydd och stora vita vingar. Kanske en av de vitklädda änglarna tar med sig ärkeängeln Gabriel som sin plus one på festen?

När det vankas maskeradfest finns det ingenting som heter logik eller regler. En ängel behöver såklart inte vara vitklädd och oskuldsfull! I vårt utbud kan du välja bland flera andra ängeldräkter i mörkare nyanser. Klä dig i en av våra korta, svarta klänningar med korsettdetaljer och låt en svart gloria sväva över ditt huvud. Med ett par spöklika vingar på ryggen är du redo att festa som en fallen ängel som tröttnat på den godhjärtade livsstilen. Känner du dig inte änglalik överhuvudtaget? Då kanske en djävulsdräkt är rätt för dig. Förvandla dig själv till en festsugen och snygg rebell som tagit ledigt från sina onda plikter för att festa! Om du föredrar att skrämmas på riktigt kan du ta formen av den riktiga djävulen med svart kåpdräkt, röd cape och en läskig mask.

Precis som himlens chef får assistans av änglarna har även djävulen sina egna hjälpredor nere i underjorden. Klä ut dig till en nunna som blivit besatt av onda krafter, eller kanske en läskig barndemon med lysande ögon? Här finner du även dräkter som passar perfekt om du vill ta rollen som budbärare när Domedagen närmar sig. Som domedagsdemon är du klädd i en djävulsliknande dräkt, och för att verkligen fullända utstyrseln är det en god idé att slänga på lite skrämmande smink. I vårt utbud hittar du allt du behöver för att få till en festlig utklädnad inför maskeradfesten!
Läs mer