vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Ani-Motion Masker

Ani-Motion Masker

I kategorin ”Ani-Motion Masker” finner du olika typer av läskiga masker som kommer få dina festdeltagare att fullständigt tappa hakan. Maskerna är nämligen gjorda med Ani-Motion teknik som gör att munnen och läpparna rör sig när du pratar. Därför är masken väldigt realistisk och dina kompisar och familj kommer garanterat inte att känna igen dig.

Är du bjuden på en halloweenfest eller en maskeradfest där du måste klä ut till dig till något läskigt? Då är Ani-Motion maskerna hos Partykungen det ultimata valet. Dessa masker tar din utklädsel till en helt ny nivå och du kommer med stor sannolikhet att vinna pris för årets ruskigaste utstyrsel.

Dessa masker kommer garanterat skrämma några av dina festdeltagare. I kategorin finns det många olika masker att välja på. Vare sig du vill se ut som en läskig varulv, zombi eller demon. Varför inte välja fler än en? Att skifta mask under kvällens gång kommer definitivt höja tempen. Sprid ordet till dina vänner och familj och låt dem välja en mask som passar dem, det blir garanterat en riktig ryslig och rolig fest.
Läs mer
1 träffar