vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Ansiktsmasker

Ansiktsmasker

Här på Partykungen hittar du ansiktsmasker för alla tillfällen. Maskeradmasken är en viktig accessoar till kalas- och maskeradkostymen och vi erbjuder masker i olika material och med olika motiv samt masker som passar både barn och vuxna. Förutom ansiktsmasker hittar du även ögonmasker här, alltså masker som bara täcker ögonen.

Med en häftig karnevalmask eller teatermask döljer du ditt ansikte och du kan förbli helt anonym och gåtfull på festen eller maskeraden. Kolla gärna in våra många maskeradbalsmasker i venetiansk stil. Många av dessa masker är mycket eleganta och dekorerade med spets, fjädrar och skimrande stenar. En del masker hålls smidigt på plats med ett elastiskt gummiband runt huvudet medan andra har en pinne som du enkelt håller i och håller upp masken framför ditt ansikte.

Letar du efter en mask till halloweenfesten har du kommit helt rätt. Vad sägs om en döskallemask eller en mask som förvandlar dig till en mumie, en elak clown eller en häxa? Det finns också masker med inbyggda LED-lampor. Mycket effektfullt när det är mörkt! Vill du istället klä ut dig till en verklig person finns det masker som till exempel föreställer Donald Trump, Vladimir Putin och Kim Jong Un. Frågan är om detta är skräckmasker som passar bra på en halloweenfest. Ja, den frågan lämnar vi till dig. Du kan också välja att förvandlas till rocklegenden Freddie Mercury för en kväll eller till självaste Han Solo från Star Wars. Alla dessa ansiktsmasker har hål för ögonen samt ett elastiskt band som håller masken på plats runt huvudet.

Många barn vill klä ut sig till populära karaktärer från olika barnprogram. En del kanske vill känna på hur det är att vara en Disneyprinsessa för en dag. Det finns masker som föreställer bland annat Askungen, Ariel och Snövit. Någon annan kanske hellre vill testa livet som en superhjälte. Vad sägs om en superhjältemask som föreställer Batman eller Spindelmannen? Här på Partykungen erbjuder vi också söta djurmasker, realistiska tomtemasker och spektakulära Dia de Los Muertos-masker.

Med en ansiktsmask kan du förvandla dig till precis vem du vill till festen, balen, karnevalen, maskeraden eller halloweenkalaset. I Partykungens webbshop beställer du enkelt och smidigt masker online till riktigt bra priser och med snabba leveranser. I vårt stora sortiment finns masker till både stora och små, masker som täcker hela ansiktet eller bara ögonen och masker i massor av olika modeller. Varmt välkommen att kolla igenom vårt stora utbud och lägg sedan din eller dina favoritmasker i varukorgen och klicka hem dem. Vill du överraska dina gäster på festen kan du klicka hem många olika masker och lägga en mask vid varje plats runt det uppdukade bordet på kalaset. Det kommer att höja feststämningen och ge många goda skratt.
Läs mer