ansiktssmink-med-penslar-1
ansiktssmink-med-penslar-2

Ansiktssmink Animals

199 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • yuki
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  jobbar på förskola. använde den till en cirkus vi hade med barnen där dom klädde ut sig till djur. färgerna var jättefina och lättanvända. otroligt att det var så enkelt att tvätta av också.
  8 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Salla
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Vahvat, syvät värit!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Håller du på att planera ett barnkalas med djur- eller djungeltema? Ansiktsmålning är en mycket uppskattad aktivitet på ett kalas. De här färgerna passar alldeles perfekt till olika djursminkningar, allt från katter och hundar till tigrar och elefanter, men de kan ju så klart även användas till andra motiv också. Lycka till med ansiktsmålningarna!

Ansiktssmink Animals inkluderar tolv stycken vattenlösliga färger, två penslar i olika storlekar och en svamp. Med färgerna kan du rita på ansiktet och på kroppen. Du tvättar enkelt bort dem med ljummet vatten.

Säljs i 12-pack.